Foto interior si prima pagina: lasagna cu pesto si branza, Shutterstock
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
In prima etapa se prepara sosul Bechamel: Fierbe laptele pana da in clocot. Da focul la minim. Pune untul la topit intr-o craticioara. Peste untul topit adauga faina amestecand fara oprire cu un tel. Cand aceasta s-a incorporat, adauga laptele fierbinte si continua sa amesteci cam 1 minut. Adauga sare si piper dupa gust.
Intr-un bol amesteca cam 2 treimi din cantitatea de branza cu pesto si cu jumatate din sosul Bechamel.
Intr-o tava sau un vas termorezistent pune 3 linguri de sos Bechamel astfel incat sa ungi tot fundul tavii. Adauga o foaie de lasagna. Rastoarna o parte din continut. Apoi iarasi o foaie, sos bechamel, branza si tot asa pana termini toata compozitia. Ultimul rand este reprezentat de o foaie de lasagna. La suprafata rastoarna restul de sos Bechamel si branza ramasa rasa marunt (ar fi de preferat ca acest tip de branza sa fie parmezan si/sau mozarella).
Foto: lasagna cu pesto si branza, Shutterstock
Da lasagna la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 30 min.
Se serveste cu topping de smantana sau simplu.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!