Vezi aici reteta de aluat pentru cupcakes si briose.

Toppingul de cupcakes mi-a dat intotdeauna mari batai de cap. In primele incercari, se topea si curgea cu totul pe langa prajiturica. Am aflat ulterior (desi era la mintea cocosului) ca prajiturile trebuie racite inainte de a le decora. Mai apoi, am inceput sa dezvolt tot soiul de retete de topping care "sa tina" si sa fie gustoase. M-am oprit o vreme la o "mot" de bezea moale care parea sa fie pe gustul tuturor, dar am renuntat si la aceasta dupa ceva timp pentru ca toata lumea se murdarea pana in varful urechilor cand musca dintr-un cupcake facut de mine (si, credeti-ma, sa-ti scoti bezeaua din par nu e tocmai distractiv).

Iata cele mai bune 3 variante de topping pentru cupcake la care am ajuns in cele din urma:

1. Frosting clasic:

Este reteta clasica de topping pentru cupcakes:

Ingrediente:

    200 g unt 200 g crema de branza 150 g zahar pudra esenta de ce vrei tu

Mod de preparare:

Amesteca zaharul pudra cu untul moale. Adauga crema de branza si, daca doresti, esenta preferata. Amesteca pana se omogenizeaza. Da amestecul la frigider 20 minute.

Foto: Cupcake cu frosting simplu, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: