Setari Cookie-uri

Cum sa iti evaluezi increderea in tine si cateva metode de sporire a increderii de sine

Pare incredibil cat de multi oameni se subestimeaza, au o parere gresita despre ei insisi si se percep mult mai jos decat sunt in realitate. Chiar si personalitati cu realizari notabile, cu putere, admirate, invidiate si respectate, se pare ca sufera de aceasta problema.

- Am pastrat ca ultima idee pe cea care mie mi se pare a fi cea mai importanta si probabil cea mai valoroasa. Daca as fi stiut-o acum 15-20 de ani, probabil ca procesul meu de transformare ar fi durat mult mai putin. Iat-o: Valoarea mea ca om nu mi-o dau realizarile mele sau aspectul meu! Prin urmare nu permit ca ea sa fie diminuata de nimeni si de nimic.

Inchei aici, dar nu inainte de a scrie o atentionare importanta: Nu astepta rezultate peste noapte! Tot asa cum un corp armonios se formeaza cu luni de antrenamente si ore bune de mers la sala, tot asa obtinerea unei increderi in sine sanatoasa presupune actiune si munca sustinuta cu tine insuti... sau mai precis cu acea parte din tine care te saboteaza si care iti pune piedici.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.