Setari Cookie-uri

Singura dieta din lume care functioneaza. Diva Marilyn Monroe a fost cea care a inventat-o!

Care sunt dimensiunile unui corp perfect?

La 50 de ani de la moartea sa, au fost publicate mai multe fotografii cu Marylin Monroe. Vedeta avea un corp perfect si, chiar daca a trecut atata timp de cand a murit, ea continua sa fie cea mai sexy femeie din lume.

Motivul? Nu vroia sa arate perfect, ci doar sa aiba un corp tonifiat.

Divele din ziua de azi se infometeaza pentru a ajunge la marimea 0 sau chiar dublu 0. Marilyn Monroe avea o inaltime de 1,66 de metri, greutatea sa variind intre 54 si 58 de kilograme. Victoria Beckham, pe de alta parte, are o talie de 58 centimetri. Potrivit DailyMail, designerul ar putea incapea in blugi creati special pentru fetitele de 7 ani.

Inainte de a face dusul de dimineata, imi incalzesc o cana de lapte. Cat inca laptele este cald, arunc doua oua in lapte, amestec si beau continutul in timp ce ma imbrac. Mai iau si vitamine.

Cina mea este destul de simpla. In fiecare seara imi cumpar de la marchet muschi de vacuta sau de miel, pe care il prepar acasa, in cuptor. Ca garnitura, mananc 4 sau 5 morcovi cruzi. Dulciurile fac parte din alimentatia mea zilnica: inghetata este preferata mea. In fiecare zi imi iau cate una. In fiecare dimineata, timp de 10 minute, imi lucrez putin corpul cu mici greutati.”, a spus Marilyn in prima carte despre fitness aparuta pe piata, informeaza DailyMail.

Citește și:


Foto: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.