Setari Cookie-uri

Slabeste cu dieta Simonei Gherghe

Cat a dat jos vedeta?

Ai probleme cu kilogramele in plus si nu stii cum sa scapi de stratul de grasime de pe abdomen? Simona Gherghe vine in ajutorul tau. Vedeta este o “fana” infocata a mancarurilor delicioase si adora sa isi gateasca.

Daca ma intreba cineva acum doua luni si jumatate cat timp petrec in bucatarie, ii ziceam ca extrem, extrem de putin. Intre timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am tinut o dieta care a avut si rezultate… Am slabit cinci kilograme si ma simt foarte bine. Acum intru in bucatarie si gatesc mai des. Imi place sa ciugulesc putin cate putin si sunt la faza in care ma mentin. Mi-am dat seama ca se poate si asa… gatind eu.”, a declarat Simona pentru Ring.

Cum a reusit sa slabeasca? Ei bine, se pare ca gateste cat mai simplu si, cel mai important, se fereste de prajeala:

Nu-mi place sa prepar lucruri complicate, merg pe ideea de simplu. Fac supa de sparanghel, de broccoli, creveti cu sos de usturoi si ulei de masline, imi plac foarte mult varza calita, mazare, ciuperci. Ma feresc de condimentele astea cu multe E-uri, stiu calitatea uleiului si ce trebuie sa folosesc. De asemenea am inceput sa nu mai consum carne. Nu sunt vegetariana, dar ma simt mult mai bine daca mananc mai rar carne.”, a adaugat Simona Gherghe.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.