Setari Cookie-uri

Surorile anorexice: Nu mancam decat o ciuperca la pranz

Cum au reusit sa treaca peste aceasta problema?

Fetele de la Cheeky Girls au pierdut controlul in lupta cu kilogramele.

Monica si Gabriela Irimia, in varsta de 30 de ani, au acordat un interviu ITV1 Londra, in care au vorbit despre obsesia lor de silueta si cum au reusit sa treaca peste aceasta problema.

Se pare ca timp de cativa ani, fetele au fost anorexice, infometandu-se constant deoarece li se parea ca sunt prea grase.

Abia aveam energie sa ne miscam prin casa, darmite sa mai iesim la plimbare", a declarat Gabriela Irimia, informeaza Click.

"Sufeream de o depresie ingrozitoare. Eram anorexice si obsedate de silueta. Pe mine anorexia m-a tinut cinci ani, iar pe sora mea doar patru.

Nu mai eram stapane pe viata noastra, pe cariera noastra si eram innebunite de un singur lucru. ce punem in gura azi. Nu ne-am dat seama ca ne faceam rau. Ne-am imbolnavit amandoua peste noapte si nu ne mai puteam da jos din pat. Dupa patru ani am deschis ochii: nu o sa stau toata viata inchisa in casa de frica sa nu mor pe strada. O sa incetez sa mai beau doar sucuri dietetice si sa ma mint ca am mancat", au spus fetele.

Citește și:

"Eram intr-un hal fara de hal! Erau zile cand nu mancam nimic altceva decat o ciuperca la pranz si in rest beam sucuri dietetice", au mai adaugat acestea, potrivit sursei mai sus citate.

Ele nu au fost singurele care au suferit de anorexie. Cele mai cunoscute vedete care s-au confruntat cu aceasta boala au fost Anahi, Paula Abdul, Portia de Rossi, Jane Fonda, Lady Gaga, Tara Reid, Kate Winslet, Alanis Morissette, Mary Kate Olsen, Nicole Richie, Sharon Osbourne, Geri Halliwell si Oprah Winfrey.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.