Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa mananci pentru a arata ca Beyonce?

Beyonce, mai slaba ca niciodata.

In familia Beyonce-Jay Z se mananca sanatos. Cantareata nu ii permite fiicei sale, Blue Ivy, in varsta de doi ani, sa consume zahar si alimente procesate, pentru ca doreste ca micuta sa aiba un stil de viata sanatos, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

"Se asigura ca Blue mananca numai alimente sanatoase. (Fetita,n.r.) nu mananca zahar alb decat daca este vorba de o aniversare sau o ocazie speciala", a declarat o sursa apropiata lui Beyonce.

foto interior si prima pagina: Beyonce

Ca gustare, Beyonce ii ofera fetitei felii de fructe.

"Alimentele procesate nu sunt permise in familia lor", a mai declarat sursa pentru revista Us Weekly.

In decembrie anul trecut, Beyonce si sotul sau, rapperul Jay-Z, au adoptat o dieta alimentara vegetariana timp de 22 de zile, pe care au intrerupt-o de Craciun.

Citește și:

Pe 3 decembrie, cu o zi dupa petrecerea mea aniversara de 44 de ani voi incerca o dieta de 22 de zile pentru a imi schimba complet stilul alimentar. Vreau sa devin vegetarian sau, asa cum imi place mie sa zic, sa mananc doar legume.

Totul a inceput in urma cu cateva luni, cand un prieten drag mie, care este si el vegan, m-a provocat sa mananc un mic dejun vegan in fiecare zi.” – scria Jay Z pe blogul sau, informeaza Dailymail.

Chiar daca Beyonce a fost in turneu in acea perioada, aceasta a fost insotita de bucatari personali, care aveau grija ca fiecare masa sa corespunda regimului vegan.

Foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.