Setari Cookie-uri

Foto WOW! Kim Kardashian a pierdut 25 de kilograme si si-a marit DIN NOU fundul pentru nunta! Uite cum arata acum

Kim Kardashian, mai slaba ca niciodata.

Kim Kardashian a reusit ceea ce si-a propus: vedeta a slabit 25 de kilograme de la nastere si pana acum. Nunta cu Kanye West se apropie si ziarele internationale preconizeaza ca va fi o nunta de vis - de aceea vedeta de reality show face tot posibilul sa arate cat mai bine.

Asa arata in urma cu doua luni

Cum a reusit sa dea jos toate aceste kilograme? Cu o dieta stricta:

"Kim slabeste in fiecare zi. Vrea sa arate impecabil in pozele de la nunta si de aceea face eforturi majore pentru a mai scapa de kilograme. Mananca doar legume si a renuntat definitiv la paste, orez sau paine. Isi socheaza corpul. Acesta este singurul mod prin care poate slabi.

Face 100 de genuflexiuni in fiecare zi pentru a isi ridica posteriorul." - a declarat o prietena de-a lui Kim, informeaza Mirror.

Asa arata Kim Kardashian acum

De la genuflexiuni, fundul nu ti se face atat de mare. Jurnalistii spun ca vedeta ar fi recurs la o noua interventie chirurgicala pentru a isi mari fundul.

Citește și:

Kim Kardashian spune ca a vazut cateva imagini cu ea (poze realizate de paparazzi) si si-a dat seama ca a mai luat in greutate. De aceea a decis sa lucreze si mai mult:

"Am vazut cateva poze cu mine si mi-am dat seama ca m-am ingrasat cateva kilograme. Am inceput un program strict pentru a mai da jos. Lucrez de cinci ori pe saptamana si incerc sa mananc cat mai sanatos." a spus Kimmie.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.