Setari Cookie-uri

Ce face Andreea Marin pentru a da jos kilogramele acumulate în ultimele luni

Andreea Marin a dezvaluit secretul siluetei sale.

Andreea Marin a reusit sa slabeasca spectaculos, iar de mai bine de un an de zile are mare grija cu alimentatia sa, dar e si foarte atenta sa nu rateze orele la sala.

In ultimele doua luni, datorita programului haotic, vedeta nu a mai ajuns sa faca sport. Dupa o perioada petrecuta mai mult pe drumuri cu caravana "Pretuieste viata", Andreea a recunoscut ca a pus doua kilograme. Dar nu va sta degeaba: pentru a scapa cat mai repede de ele, "Zana" se va duce din nou la Bodrum, unde merge regulat pentru cure de detoxifiere.

Regimul va fi unul strict si Andreea are deja lista clara cu alimentele pe care le va manca. In plus, va bea o apa speciala, apa alcalina, care va ajuta la detoxifiere.

"Dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina. Urmatoarele mese sunt din doua in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie. Acestea contin urmatoarele alimente: ananas, afine (sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru (sau busuioc), psyllium (acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate, de aceea dispare senzatia de foame).

Citește și:

Citeste continuarea pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.