Setari Cookie-uri

5 activitati pentru vara aceasta, cand nu plecati la mare

Pe timp de vara, activitatile distractive in aer liber sunt o modalitate ideala de a absorbi razele soarelui.

4) Sesiuni de activitati fizice in aer liber!

Fie ca e vorba de o bataie cu apa sau o sesiune de mers pe role, activitatile fizice in aer liber va ofera multa energie pozitiva! Iata cateva propuneri:

• Bataia cu apa: Aceasta activitate e grozava nu numai pentru copii, dar poate fi gustata si de adulti intr-o zi torida de vara. Mergeti la magazinul de jucarii pentru a cumpara baloane sau pistoale cu apa. Amuzati-va udandu-va prietenii in intimitatea propriei curti. Asigurati-va ca aveti prosoape la indemana.

• Jocurile cu mingea: Alaturi de prieteni, luati o minge, multa buna dispozitie si mergeti pe un camp deschis. Sutati, aruncati mingea, jucati volei sau pasati mingea pentru un antrenament amuzant sau inventati-va propriul joc. Pentru cei mai sportivi, e posibil sa doriti sa organizati sau sa va alaturati unei ligi de amatori, puteti sa gasiti meciuri carora sa va alaturati prin oras. Nu uitati sa va hidratati!

Citește și:

• Faceti miscare: Folositi mijloace alternative de deplasare pentru a ajunge in locurile voastre preferate. Mersul cu bicicleta, cu rolele, alergarea sau plimbarea sunt modalitati grozave de a va pune sangele in miscare in timp ce va bucurati de o experienta stimulanta din punct de vedere vizual. Asigurati-va ca purtati casca, cotiere si genunchiere.

Foto: Shutterstock

• O sesiune de sport la piscina: Atunci cand nu reusiti sa ajungeti la mare, racoriti-va in zilele toride de vara cu o vizita la piscina, puteti consulta site-urile de recomandari pentru a gasi cea mai potrivita locatie.

E o modalitate grozava de a petrece o dupa-amiaza amuzanta si relaxanta si de a face sport.

5) Petreceti timpul in natura!

O drumetie pe un traseu din vecinatate e intotdeauna binevenita. Luati si aparatul de fotografiat pentru a va imortaliza aventurile.

Citește și:

Informatii oferite de Daniel Plaiasu, Specialist MAGGI in Nutritie.

Mai multe informatii referitoare la retete ingenioase si de sezon pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos, puteti gasi accesand www.maggi.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.