Comunicat de presa

AXN va difuza in premiera serialul mult asteptat de catre public, Hannibal, luni, 8 aprilie 2013, de la ora 22:00. Un thriller nascut din mintea plina de imaginatie a scenaristului Bryan Fuller (Heroes, Pushing Daisies) si realizat sub conducerea artistica a regizorului David Slade (Twilight: Eclipse, 30 Days of Night), Hannibal infatiseaza relatia timpurie dintre personajul faimos al lui Thomas Harris, renumitul psihiatru Hannibal Lecter si inzestratul psiholog criminalist FBI, Will Graham.

Hugh Dancy (The Big C, King Arthur, Black Hawk Down) il interpreteaza pe Will Graham, un psiholog criminalist genial si perseverent, care este capabil sa reconstruiasca in minte gandurile si metodele infioratoare ale celor mai cautati criminali in serie ai agentiei americane.

In urma unui caz tulburator, el este indrumat de catre seful sau, Jack Crawford (Laurence J. Fishburne III: The Matrix, Contagion, CSI), catre ajutor psihiatric. Astfel Will ajunge sa fie incredintat unuia dintre cei mai respectati psihiatri, doctorul Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen: Casino Royale, The Hunt, A Royal Affair). Ceea ce nu stie Will este faptul ca exista un motiv pentru care Dr. Lecter intelege cu atata intuitie si perspicacitate lumea crimelor si a psihopatilor care le comit. Ceea ce urmeaza este un ingenios joc al mintii, despre lumile contrastante ale raului si binelui, intre care liniile se estompeaza, eleganta naste oroare si nimic nu este ceea ce pare a fi.

Drama stilizata si procedurala a lui Fuller este cea mai noua productie originala AXN, gandita special pentru canalele AXN din Asia, America Latina, Brazilia, Europa Centrala si Peninsula Iberica. Serialul va fi difuzat si in Africa si Rusia. Ca parte a lansarii la nivel global din luna aprilie 2013, Hannibal va fi difuzat in peste 80 de tari din toata lumea si tradus in 18 limbi. Hannibal este produs de Gaumont International Television in asociere cu Sony Pictures Television Networks.

Copyright: © 2013 Chiswick Productions LLC. All rights reserved.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: