Setari Cookie-uri

Cum sa ne mentinem in forma maxima

Bruno Medicina este speaker international, autor, coach, trainer si probabil il cunoasteti mai mult de la Seminarele de Firewalking sau alte conferinte tinute la ceaineria noastra, de exemplu:

Mai precis, am cautat sa inteleg cum sa pastrezi o forma perfecta in timp ce inaintezi in varsta, fara sa stai toata ziua la sala si fara sa devii obsedat de regim si calorii. In plus, tinand cont ca sunt si eu mereu pe drum, antrenamentul meu trebuia sa fie rapid, fara aparate si sa poata fi facut si intr-o camera de hotel.



Rezultatul cercetarilor mele este programul pe care vreau sa incep sa-l impartasesc, program care va infrunta teme de alimentatie si antrenament intr-un fel care o sa va para foarte surprinzator si neconventional, dar care se bazeaza pe rezultate demonstrabile, pe experimente facute pe pielea mea si pe rezultate obtinute din partea clientilor mei de coaching (care au descoperit datorita mie ca de multe ori o groaza de probleme “psihologice” se pot rezolva cu un minim de atentie catre partea fizica).

Workshop-ul din 26 Martie reprezinta o introducere generala, in care voi prezenta niste idei si niste teme care vor fi aprofundate in cadrul intalnirilor urmatoare.”

Intrarea este 40 lei/persoana si include un ceai din partea casei.

Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: events@serendipity-tea.ro

Spatiul este limitat, astfel ca vom confirma rezervarile in ordinea primirii acestora. Va multumim pentru intelegere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.