Setari Cookie-uri

Descopera calea spre iubire, pace si fericire pentru totdeauna

Cea mai mare calitate cu care suntem inzestrati este misterul si totusi de cele mai multe ori ne temem sa ne lasam dusi in necunoscut.

In ultima vreme observ tot mai mult cum totul este interconectat, cum nimic nu e la intamplare, cum universul functioneaza in perfectiunea lui si de fiecare data ma cuprinde incantarea.
Cred ca aceasta abilitatea a noastra de a ne pune intrebari in legatura cu cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam, este unul dintre cele mai mari daruri care ne-au fost date si am ajuns sa ma bucur de aceasta experienta in fiecare clipa.

In urma acestor intrebari vreau sa stii urmatoarele lucruri:

Esti o fiinta complexa si mareata care depaseste cu mult granitele complexului minte-corp.

Esti deja perfect/a asa cum esti, si singurul lucru care te opreste sa vezi asta sunt conditionarile si mintea ta.Orice gand pe care l-ai avut despre tine nu este ceea ce esti, este doar un gand. Adevarul despre cine esti, nu poate fi gandit, pentru ca este sursa tuturor gandurilor. Dincolo de toate identificarile si povestile tale de viata este ceva divin, maret, adevarat care nu cunoste definitie si poate fi simtit doar dincolo de minte.

Citește și:

Divinitatea se experimenteaza prin tine tot timpul.
Niciodata nu ai fost singur, niciodata nu ai dus lipsa de iubire si siguranta, singura care te impiedica sa vezi aceste lucruri este mintea ta. Suntem unul, si fiecare dintre noi este un jucator in acest joc al vietii, avand propriul rol. Este dreptul tau prin nastere sa ajungi sa vezi fiinta minunata care esti si sa traiesti intr-un loc plin de pace, liniste, iubire si bucurie. Esti doar la un gand distanta de dragoste, pentru ca tu esti dragoste. Viata e un joc, joaca-l cu puritatea unui copil. Viata e un dar, primeste-l cu recunostinta. Viata e dragoste, bucura-te de ea. Fa din aceasta zi o sarbatoare, pentru ca ea e singura certitudine pe care o ai.

Daca te percepi ca fiind o fiinta limitata, minte corp nu poti experimenta decat o expresie limitata a iubirii. Suntem creati pentru a fi demni intru totul de iubire, toata viata noastra, si daca acum ai doar o cantitate limitata de iubire in viata ta, inseamna ca inca nu vezi cine esti cu adevarat, inca te percepi ca aceasta fiinta mica. Pentru ca de fapt tu esti iubire. Ceea ce te retine in a vedea asta este realizarea a cine esti cu adevarat.

Citește și:

In viata nu ai de facut un singur lucru. Sa existi si sa iti amintesti cine esti cu adevarat. Toate experientele, toti oamenii, tot ceea ce te inconjoara este recuzita care te conduce spre a vedea ca esti deja totul, ca esti o fiinta enorma, ca esti iubire, esti pace, esti fericire. Cand renunti la cautare si sa alergi dupa ceva in permanenta, vei vedea acest lucru pentru ca viata insasi te asista atunci cand ii permiti si incetezi sa mai opui rezistenta.

Totul se afla in tine. Pas cu pas, pe masura ce patrunzi adanc in interiorul tau , descoperi toate frumusetile, iubirea, creativitatea, pacea si apoi ele se reflecta in relatiile tale. Cand iubirea rasare in tine, se oglindeste in exteriorul tau. Cand compasiunea este descoperita in tine ea se revarsa in relatia ta. Totul pleaca de la a vedea cine esti cu adevarat. In fata ta, nu sta altceva decat ce ai trezit tu din tine.
Fii in pace cu tine insati.NU astepta. Este suficient ca esti! Nu trebuie sa ajungi undeva neaparat, nu esti in asteptare. Doar gusta experienta vietii, clipa de clipa. Nu conteaza ce iti aduce maine, poate sa nu-ti aduca nimic. Esti suficienta asa cum esti, esti intreaga asa cum esti. Nu incerca sa devii cineva. Prin simpla constientizare a faptului ca deja esti TOT, lumina ta interioara creste si tu cresti natural, expandandu-te. O data cu aceasta expansiune lumea devine din ce in ce mai frumoasa pentru tine. Ce dar minunat!

Citește și:

Rugaciunile tale intotdeauna sunt ascultate.Cererile tale nu sunt in van. Priveste in viata ta, toti oamenii care sunt acolo sunt sa te ajute sa evoluezi. Fiecare persoana prezenta in viata ta este acolo fie pentru ca poarta un mesaj pentru tine, fie sa te asiste pe acest drum numit viata. Primeste aceste mesaje si iubeste persoanele care ti le transmit, chiar daca pe moment ele iti provoaca durere. Durerea e doar un semnal de alarma, ca te-ai indepartat de calea pe care trebuie sa o urmezi. Ei nu fac decat sa iti dea aceste semnale. Ei sunt doar mesagerii, mesajul este de la constiinta ta divina.

Daca vrei sa citesti mai multe materiale scrise de mine, intra pe artafeminina.ro aboneaza-te si ramai aproape de mine. Meriti sa gusti magia vietii. Nu lasa viata sa treaca pe langa tine!
Te iubesc si ma iubesc pentru ca Eu sunt Tu, si tu esti Eu, si impeuna suntem UNUL.

Citește și:

Cu drag
Cristina Miculete
Autor, trainer si coach spiritual

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.