Setari Cookie-uri

Descopera calea spre iubire, pace si fericire pentru totdeauna

Cea mai mare calitate cu care suntem inzestrati este misterul si totusi de cele mai multe ori ne temem sa ne lasam dusi in necunoscut.

Un articol de Cristina Miculete, Autor, trainer si coach spiritual

Cea mai mare calitate cu care suntem inzestrati este misterul si totusi de cele mai multe ori ne temem sa ne lasam dusi in necunoscut.

Ceva ne retine din a face salturi in credinta si aceasta este propria noastra conditionare.

Foto: Shutterstock

De cand am devenit constienta de mine insami si pana in urma cu un an, am purtat cu mine o sete , o sete de cunoastere care nu m-a condus decat spre o dorinta mai mare de a cunoaste. Nu intelegeam atunci ca intr-o cautare nu poti gasi decat mai multa cautare. Dupa o vreme , insa mi-am dat voie sa plonjez in mister si drept rezultat, astazi, pe masura ce ma misc prin viata, descopar amprenta constiintei divine in adevarata ei splendoare in fiecare zi.. Din momentul in care m-am abandonat profund in mister, am gasit cunoasterea.

Universul in sine este o minune, insa nu multi reusesc sa observe acest lucru, pentru ca inca se lasa prinsi in aceasta valtoare a cautarii continue si partea interesanta este ca pe masura cecauti mai mult ceva, devine tot mai greu sa gasesti.

Citește și:

Unii cauta intelesuri in stiinta, altii cauta intelesuri in religie iar anumiti oameni pleaca in pelerinaje in asa numitele locuri sfinte pentru a descoperi adevarul despre viata.

Fiecare porneste pe o cale, in speranta ca la capatul ei va descoperi semnificatia pentru ceea ce traiesc sau chiar elixirul fericirii.

De cele mai multe ori insa ei nu-si gasesc raspunsurile si isi pierd increderea .
De ce? Poate pentru ca nu au cautat in cel mai potrivit loc.

Acum ceva vreme am ajuns la o concluzie care m-a scos din orice confuzie.
Mi-am dat seama ca in timp ce religia si stiinta te indeamna sa crezi adevarul lor, spiritualitatea te indeamna sa-ti gasesti propriul adevar si mai mult iti spune clar ca el nu poate fi atins atunci cand il cauti intr-o sursa exterioara tie.

Adevaratul maestru pe care il cauti si care iti poate oferi cea mai mare claritate din lume, se gaseste numai si numai in interiorul tau si crede-ma cand iti spun ca doar atunci cand te vei conecta cu el, vei simti aceasta cautare a luat sfarsit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.