Setari Cookie-uri

Descopera calea spre iubire, pace si fericire pentru totdeauna

Cea mai mare calitate cu care suntem inzestrati este misterul si totusi de cele mai multe ori ne temem sa ne lasam dusi in necunoscut.

E ca si cum ai fi intr-o piesa de teatru si ai iesi pentru cateva momente, momente in care cineva iti explica ca tu nu esti piesa de teatru si te-ar pune din nou in piesa.
Si vreau sa mai stii ca si tu poti face acele lucruri pe care le fac cei care traiesc dintr-un loc plin de bucurie si nu se pune problema ca unii dintre noi suntem mai maestrii decat altii pentru ca sunt 7 miliarde de oameni pe planeta si sunt 7 miliarde de maestrii si impreuna suntem unul, suntem un intreg. Si putem numi acest intreg Dumnezeu , creatorul a tot ceea ce este, sau sursa, pentru ca dincolo de semantica, stim ca este acelasi lucru.
Iar noi cu mintea noastra, trupul nostru, emotiile noastre suntem o expresie a acestei surse., a lui Dumnezeu.

Multi dintre oameni cred ca mintea cu gandurile ei este cea care creeaza realitatea insa atunci cand s-au facut experimente, si s-a intrat in minte, nu s-a descoperit niciun gand.
Iar eu vin si iti spun ca nu mintea noastra creaza realitatea ci Dumnezeu sau sursa creeaza realitatea pe care noi o experimentam in trupul nostru. Si daca iti vine greu sa crezi, te intreb: Este greu sa creezi realitatea in acest moment? Faci vreun efort sa creezi realitatea acum?

Citește și:

Si ce vreau sa-ti spun este ca a crea realitatea este usor. Noi doar stam aici si realitatea se creeaza de la sine. Dar este ceva care spune ca acest lucru nu este adevarat si aceasta este mintea noastra. Putem sa o numim Ego, dar pentru unii oameni acest cuvant poate avea o conotatie negative, facand legatura cu egoismul.

Majoritatea oamenilor experimenteaza realitatea prin minte , si mintea opereaza in timp: prezent, trecut, viitor. Mintea isi bazeaza cunostintele pe trecut si pe ce i s-a spus prin gene, ADN, societate, invatatori, profesori, parteneri si ceea ce face este sa creeze ingrijorare pentru viitor. Ea se asigura ca vrei sa mergi intr-un anumit loc, se asigura ca trebuie sa cauti ceva, si a fost creata sa caute adevarul in miliarde de feluri, in oameni, locuri, in evenimente. Isi cauta siguranta in toate lucrurile, in oameni, parteneri, parinti, evenimente, locuri.

Citește și:

Insa daca vei privi cu atentie, vei observa ca oamenii se schimba tot timpul, locurile se schimba, evenimentele se schimba in permanenta.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.