Setari Cookie-uri

Descopera calea spre iubire, pace si fericire pentru totdeauna

Cea mai mare calitate cu care suntem inzestrati este misterul si totusi de cele mai multe ori ne temem sa ne lasam dusi in necunoscut.

In fiecare zi, poate ca citesti extrem de multe articole, carti, te uiti la video-uri, mergi la sedinte de terapie si incerci sa descoperi care este calea prin care poti obtine linistea, bucuria, iubirea si armonia in viata pe care atata ai cautat-o.

Intrebarea mea este: Ai gasit ceea ce cauti? Sau ai devenit mai confuza decat erai inainte?
In ultima vreme am lucrat cu multi oameni, care au citit foarte mult in domeniul dezvoltarii personale si totusi erau confuzi si nelinistiti. Mi-au spus ca toate strategiile pe care le-au folosit au functionat pentru o perioada scurta de timp, dar dupa aceea au revenit la neliniste si confuzie , poate chiar mai mult decat inainte.

Ascultandu-i, i-am inteles imediat, pentru am fost si eu acolo la un moment dat, si stiam despre ce e vorba si daca si tu te gasesti in acest loc, atunci mesajul meu este si pentru tine.
Ceea ce vreau sa-ti spun astazi nu se refera la o doctrina sau la religie ci se refera la o intelegere si sunt fericita ca esti astazi aici. Sunt convinsa ca nu este intamplator. Poate ca a venit momentul sa iti raspunzi la anumite intrebari pe care le-ai avut de foarte mult timp.

Citește și:

Oricare ar fi profesia ta si oricare ar fi viata pe care o traiesti acum, iti spun ca poate fi mai bine.
De unde stiu asta? Pentru ca am lucrat cu oameni care au trait aceasta transformare si eu insami am experimentat la un anumit moment o schimbare in propria mea atitudine fata de viata, si asta m-a facut sa traiesc cu totul altfel.Am inceput sa vad ca atunci cand iubesti viata , ea te iubeste inapoi. Mesajul pe care il am pentru tine, eu il numesc unul dintre cele mai mari secrete ale vietii. Este unul din lucrurile pe care marii maestrii l-au spus de mii de ani, insa motivul pentru care nu am inteles pana acum acest mesaj este pentru ca probabil nu a fost momentul.

Traversam o perioada extrem de interesanta pentru umanitate, o perioada in care ne intoarcem catre adevarata noastra natura, ne intoarcem catre dragoste si catre adevar.

Si ce vreau de fapt sa iti spune este destul de simplu si se poate rezuma la o singura propozitie:
Suntem mai mult decat mintea si trupul nostru si pentru a explica asta am nevoie de mai multe mesaje. Si daca poti cadea de acord ca intr-adevar exista ceva mai mult decat mintea, atunci viata ta poate incepe sa se transforme chiar din acest moment. O data cu aceasta deschidere te vei apropia din ce in ce mai mult de a trai o viata cu mai multa bucurie, liniste si iubire in viata ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.