Setari Cookie-uri

Descopera calea spre iubire, pace si fericire pentru totdeauna

Cea mai mare calitate cu care suntem inzestrati este misterul si totusi de cele mai multe ori ne temem sa ne lasam dusi in necunoscut.

De fiecare data cand clipesti, lumea se transforma, si simti ca ai in fata ta o succesiune de imagini. Frame cu frame , nuantele creatiei se dezvaluie si ajung in campul constiintei tale.
Iar aceasta siguranta bazata pe ganduri, minte, este o siguranta care vine si pleaca in permanenta. Niciodata nu ramane pentru totdeauna, si daca vei acorda atentie la modul in care gandurile sunt proiectate, vei vedea ca ele se schimba tot timpul. Si atunci cum poti gasi siguranta si adevarul in ceva care se schimba in permanenta? Ei bine, nu poti si daca vei cauta siguranta in acest mod nu o vei gasi niciodata.

Cand ajungi sa ai bani, ai o siguranta pentru o perioada scurta de timp, dar apoi devi nesigur, pentru ca poti pierde acesti bani. Si mintea vrea sa aiba grija de afaceri si sa protejeze ce are deja. Si atunci intrebarea care mi-am pus-o a fost: Cum poti trai in siguranta in aces univers?

Citește și:

Iar apoi oamenii cauta iubire bazandu-se tot pe gandire, dar gandurile se schimba in permanenta. Si astfel doi oameni se intalnesc si se potrivesc, pentru moment dar gandurile se schimba si oamenii se schimba, pentru ca isi bazeaza iubirea pe minte, ep gandire si la un moment dat nu se mai potrivesc si o parte ajunge intotdeauna deamagita pentru ca cealalta parte nu ii mai poate satisfice nevoile. Si cand va spun asta pentru multi dintre voi devine clar de ce relatiile voastre nu au functionat.
Si acestea sunt doar niste exemple pentru a vedea cum ar putea functiona mintea noastra pentru ca deja stii ce inseamna sa iti traiesti viata bazandu-te pe doar pe minte si gandire.Probabil ai trait viata in majoritatea timpului in acest mod.

Dincolo de minte, exista insa un loc, care te poarta pe calea spre iubire, pace si liniste pentru totdeauna si acest loc este locul in care te intalnesti cu maestrul tau interior si acest loc te duce sa experimentezi partea magica a vietii.

Citește și:

Mi-e destul de greu sa explic intr-un singur articol tot ceea am sa-ti spun insa te invit sa citesti mai multe despre cum poti ajunge in acest loc pe www.artafeminina.ro, locul in care poti primi mai multe indicii spre a capata poate mai multa claritate, Si nu-ti cer sa crezi nici macar un cuvant din ceea ce spun, ci doar sa privesti in interiorul tau si sa vezi daca aceste lucruri pot fi adevarate.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.