Setari Cookie-uri

Trebuie sa citesti acest mesaj, daca iti doresti relatii de iubire autentice si implinite

Adevarata implinire se refera la viata, se refera la plenitudinea ei.

Relatiile de iubire intime au fost privite mult timp ca pe un mod de redeveni completi, un mod prin care oamenii au cautat salvarea de la sentimentul de izolare, singuratate si gol interior.

Sentimentul de lipsa sau teama a impins foarte multi oamenii sa caute o forma de salvare , prin placeri fizice sau printr-o implinire de scurta durata in relatie cu un partener care sa le acopere aceste goluri si dureri interioare.

Fiecare si-a pozitionat starea de implinire si fericire, in afara momentului de acum si s-a lasat prin in iluzia timpului. Multi si-au spus, atunci cand ma voi elibera de acest lucru, sau persoana, atunci cand voi ajunge sa obtin, acest lucru sau persoana , voi fi fericit.

Insa , adevarata implinire se refera la cu totul altceva, se refera la viata, se refera la plenitudinea ei. Starea de eliberare, se refera la reintalnirea cu tine insuti.

Citește și:

Atunci te eliberezi de suferinta, de orice nevoie de ajunge undeva, si iti dai seama ca nu are de ce sa iti fie teama, ca in interiorul tau se afla totul.


sursa foto: DepositPhotos

O relatie nu este functionala pe termen lung , decat in momentul in care devenim constienti de modul in care mintea noastra actioneaza, in momentul in care ne dam seama ca pacea, linistea, iubirea nu se gasesc in timp ci in afara lui, in prezent si in prezenta.

Mintea intotdeauna iti va spune, ca ai nevoie de ceva sa ajungi ‘’acolo’’, ca ai nevoie sa rezolvi ceva, sa realizezi ceva, sa devii intr-un anumit mod, inainte sa fii liber si implinit.

Acest lucru este doar o iluzie, si daca urmezi aceasta directie pe care mintea ti-o indica nu faci altceva decat sa te indepartezi de libertate si de implinire.

Nimic nu te poate apropia mai mult de implinire, de iubire, de pace, de salvare, decat momentul de acum.

Citește și:

Nu putem ajunge ‘’acolo’’ decat atunci cand ne dam seama ca deja suntem acolo, ca patrunzand tot mai mult in clipa de acum, reusim sa ramanem in acea pace, iubire, armonie constanta si permanenta.
Pacea si armonia, precum si iubirea bazata pe minte, intotdeauna va aduce si reversul medaliei. Daca vei considea ca adevaratele valori au fost in trecut sau sunt in viitor , atunci ceea ce vei experimenta va fi dualitatea permanenta.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.