Setari Cookie-uri

Trebuie sa citesti acest mesaj, daca iti doresti relatii de iubire autentice si implinite

Adevarata implinire se refera la viata, se refera la plenitudinea ei.

Eliberarea de atasamente

Acesta este lucru pe care il avem cu totii in comun. Cu totii vrem sa ne simtim fericiti si pe cealalta parte a monedei, ne dorim sa evitam durerea. Si totusi, in mod consistent, ne setam mai mult pentru a simti durerea.

Ne agatam fericirea, de alti oameni, de circumstante, si de lucruri de care ne tinem cu dintii de-a lungul vietii. Ne stresam la posibilitatea ca am putea pierde ceva. De parca ceva ne-ar apartine. Am venit pe lume, goi si fara nimic, si la fel vom pleca. Tot ceea ce este in aceasta lume este doar recuzita pentru ca noi sa ne jucam rolul.

Cu toate astea putini reusesc sa vada acest lucru. Patrund in durere, atunci cand ceva se schimba, cand o despartire se produce, sau pierdem un loc de munca.

Ne atasam de emotii, de parca ele ne-ar defini. Daca ai inotat ani de zile in regret si dezamagire, s-ar putea sa fii ajuns intr-un punct in care chiar sa ti se para confortabil sa ramai in continuare in regret si dezamagire si sa suferi. Incercand sa ne agatam de ceea ce este familiar pentru noi, ne limitam abilitatea de a trai bucuria prezentului. Un moment nu poate sa-si prezinte gratia si sa radieze daca tu il sufoci in frica.

Citește și:

Cand incepi sa nu mai controlezi totul in jurul tau, dai voie momentelor adevarate sa te umple de bucurie , spre deosebire de ce ai crezut tu, ca pierderea controlului te va distruge.

Sa te abandonezi in cursul vietii este extrem de important, pentru ca prin abandonare, deschizi usa fericirii. Nu ai nevoie sa te atasezi de lucruri, de persoane, facand acest lucru, nu faci altceva decat sa pierzi momentele de gratie care se afla in prezent si bucuria lor.

Nu te eliberezi de atasamente intr-o clipita, dar cu angajament clipa de clipa, poti face acest lucru.
Eliberararea de atasamente in general, te conduce spre iubire, fiecare ca e vorba de iubire, in relatiile intime, sau in orice aspect al vietii tale.

Eliberarea de atasamente de elibereaza in acelasi timp, de dorinta acuta de control si iti da voi sa te abandonezi in cursul vietii, patrunzand tot mai mult in clipa de acum. Eliberarea de atasamente disipa orice teama si iti ofera o siguranta launtrica, pentru ca deja ai vazut cine esti cu adevarat, si ca totul se intampla in cel mai potrivit mod posibil.

Citește și:

Poti incepe sa te eliberezi chiar acum, pas cu pas, imbracand credinte suportive care iti vor transforma complet experienta de viata.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.