Trebuie sa citesti acest mesaj, daca iti doresti relatii de iubire autentice si implinite

Trebuie sa citesti acest mesaj, daca iti doresti relatii de iubire autentice si implinite

Adevarata implinire se refera la viata, se refera la plenitudinea ei.

Nu vei putea ajunge la o relatie autentica de iubire pana nu faci acest lucru, pana nu decizi sa stai fata in fata cu emotiile si durerile ascunse din tine. Nu vei putea ajunge sa experimentezi o relatie bazata pe iubire pura, pana cand nu accesezi puterea prezentului, si prezentei.

Concentrandu-te tot mai mult pe momentul de acum, poti insa dizolva aceasta durere, chiar daca te aflii acum intr-o relatie dependenta. O relatie dependenta se poate transforma intr-o relatie iluminata.

Indiferent ca te aflii intr-o relatie sau esti singur, singura, este esential sa patrunzi tot mai mult in clipa de acum, sa nu lasi mintea sa puna stapanire pe tine, astfel reusind sa dizolvi tiparele si durerile inconstiente care se afla in tine.

Poti sa te eliberezi, incepand sa obervi tacut ganditorul care se afla in tine, observandu-ti tiparele mentale si rolurile in care se pozitioneaza mintea ta. Tu deja stii, ca fiecare om din viata ta are un rol pentru evolutia ta, si tu l-ai chemat acolo.

Constientizand cand durerile apar, care este motivul pentru care ele au aparut acolo, si alegand sa nu reactionezi, aceste tipare nu mai au putere asupra ta.

De multe ori, doi parteneri ajung la conflicte, pentru ca se fixeaza pe pozitiile lor mentale, identificandu-se mereu cu un rol, poate uneori de victima, alteori de atacator si responsabilizandu-l pe celalalt de durerea aparuta.

Daca o durere din tine, a venit la suprafata in relatie cu partenerul tau si tu il vei acuza pe el, ca este responsabil, nu vei face altceva decat sa activezi si durerea din el, si astfel incepe o lupta fara sfarsit. Fiecare dintre voi, va incepe, sa atace, apoi sa se apere, si nu veti ajunge la niciun consens.
Da-ti seama ca nu ai ce lupta sa dai cu partenerul tau.

Da-ti seama ca lupta pe care o duci, nu poarta niciodata laurii si bucuria unei victorii, dimpotriva, nu va face decat sa creeze mai multa durere in relatia voastra, intr-un ciclu nesfarsit.

Partenerul tau nu e responsabil pentru durerea pe care o resimti, partenerul tau nu e responsabil sa iti umple tie golurile interioare, si nu va reusi sa o faca oricat de mult ar incerca. Aceasta misiune iti apartine in totalitate. Esti deja complet, completa. Tot ce ai de facut este sa vezi ca nu esti mintea ta, care iti spune in permanenta ca nu ai ajuns acolo.

Adu lumina in relatia ta, pentru ca lumina inseamna iubire si constientizare. Ramai observator mereu a ce se intampla in interiorul tau. Relatia ta are ca si scop sa te faca constient, constienta , nu sa te faca fericit sau fericita. Fericirea se alfa doar in interiorul tau. Nimeni nu iti va putea oferi acea fericire pe care sa nu o mai pierzi niciodata, decat tu.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri