Setari Cookie-uri

Trebuie sa citesti acest mesaj, daca iti doresti relatii de iubire autentice si implinite

Adevarata implinire se refera la viata, se refera la plenitudinea ei.

Experimentarea fara atasamente

Accepta momentul de acum, asa cum este. Nu incerca sa il transformi in ieri, acel moment de ieri, nu mai exista. Nu complota despre cum sa faci un moment sa ramana pentru totdeauna atunci cand esti intr-o experienta.

Doar patrunde in acea experienta, ramanand constient, gustand momentul , cu constiinta a tot ceea ce se intampla in ea, si a senzatiilor din corpul tau, in relatie cu aceasta experienta. Doar patrunde in moment, pentru ca va trece intr-un final. Nimic nu este permanent. Luptandu-te cu aceasta realitate, nu iti va cauza decat mai multa durere.


Crezi ca momentul de acum este suficient.
Oricat ai incerca sa controlezi, maine nu va arata ca astazi. O relatie s-ar putea sa se incheie. Poate va trebui sa te muti. Vei face fata acestor schimbari atunci cand se intampla. Acum este acum. Traieste si bucura-te, pentru ca acum nu ai nici o problema. Tot ce ai de facut acum, este sa apreciezi si sa te bucuri de ceea ce ai. Este suficient.

Citește și:


Defineste-te in termeni fluizi
. Intotdeauna crestem si evoluam. Defineste-te in termeni care suporta schimbarea. Definindu-te prin posesii, roluri, relatii aduci atasamentul pentru ca pierderile se refera nu doar la ceea ce ai, ci si la ceea ce esti. Daca nu te definesti strict, iti va fi mult mai usor, sa te eliberezi de ideea a ceea ce crezi ca esti, si sa fii cine esti.

Bucura-te de acum complet. Indiferent cat timp petreci intr-o experienta sau cu o persoana iubita, niciodata nu vei simti ca e destul. Asadar nu gandi in termeni de cantitate ci gandeste in termeni de calitate. Imbratiseaza ideea, de a te bucura, moment dupa moment, si a trai bucuria in fiecare clipa.

Renunta la atasamentul fata de oameni

Imprieteneste-te cu tine. Iti va fi greu sa ii lasi pe oamenii din viata ta sa plece, atunci cand e cazul daca iti bazezi simtul meritului de sine pe ei. Simte ca esti valoros, valoroasa, indiferent daca iti spune altcineva sau nu. In acest fel, tu vei avea o relatie cu oamenii, nu cu ceea ce simt ei in legatura cu tine.

Citește și:

Ramai singur/a din cand in cand. Ia-ti timp pentru a-ti hrani interesele, acelea pe care nimeni si nimic nu ti le poate lua. Nu te indeparta de valorile si pasiunea ta doar pentru a face altcuiva pe plac. Asta inseamna ca nu te respecti si nu te iubesti suficient pe tine, si la un anumit moment acest lucru se va reflecta in relatie, si in modul cum te vor trata ceilalti.

Nu sufoca. Acest lucru se refera nu doar la atasamente, ci este una din cheile relatiilor sanatoase. Contrar unor notiuni romantic, nu esti jumatatea nimanui. Esti complet si intreg. Poti sa tii pe cineva aproape de inima ta , insa aminteste-ti ca daca il vei strange prea tare, amandoi va veti sufoca.


Interactioneaza cu mai multi oameni.
Ramai deschis/a spre noi conexiuni, si cunostinte. Exista milioane de oameni pe planeta. Nu te limita si te bloca in ideea ca doar unul singur este pentru tine. S-ar putea sa ratezi sa lasi fericirea sa intre, fiind prea blocat, sau blocata intr-o singura idee.

Citește și:

Justifica mai putin. Nu pot sa ma despart de el/ea. Mai voi simti miserabil fara el/ea. As muri daca l-as pierde sau as pierde-o, este tot ce am. Aceste ganduri, daca le incarci cu energie si atentie, dau putere unor credinte care nu sunt reale, chiar daca par asa. Singura modalitate prin care poti sa te eliberezi si sa simti mai putina durere, este sa crezi ca esti destul de puternic sa mergi mai departe, chiar si atunci cand lucrurile se schimba. Pentru ca o poti face!

Iubeste-te, pentru ca nu poti iubi pe altcineva autentic, real, fara sa ai iubire pentru tine insati, si nu mai refer la narcisism ci la cu totul un alt nivel de iubire la nivel profund pentru fiinta ta.

Daca vrei sa aflii mai multe despre cum poti face acest lucru, am o surpriza pentru tine astazi si un pachet special de care poti profita doar astazi, si doar aici si acum, pentru ca citesti acest articol
Click aici

Citește și:

Cu iubire
Cristina Miculete

Articol de Cristina Miculete, autor, trainer si life coach spiritual, copyrighter www.artafeminina.ro

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.