Setari Cookie-uri

Hai sa vorbim despre tine: Ce parere ai despre mine?

Ma fascineaza dialogul zilelor noastre. Oamenii vorbesc fara sa se auda, te intreaba fara sa fie interesati de raspuns, te sfatuiesc fara sa le ceri parerea, te ghideaza fara ca ei sa vada, te felicita ca sa le raspunzi la fel, se supara daca nu faci ca ei, iar in final te parasesc daca indraznesti mai mult decat ei isi doresc.

Ti-e teama printre altele de intuneric, de necunoscut; nu-ti plac sporturile extreme, nu-ti place nesiguranta si cauti sa te inchizi in orice, casa, relatie, religie. Asta pentru ca ti se pare ca siguranta e sentimentul perfect.

Ai alergat dupa siguranta si acum o ai. In cazul asta de ce te plictisesti, de ce iti lipseste energia, de ce esti satula de toate si de ce te vaiti? Acum nu iti mai place ce ai? Asta e farmecul ciudatei fiinte umane. Cand a fost ultima oara cand ai facut ceva cu drag, cu bucurie, cu emotie, cu pasiune?

Toata lumea cauta siguranta. Vrei sa-ti achizitionezi o casa asa ca muncesti non-stop pentru asta. Te innebuneste stresul, oboseala si orele suplimentare iar in filnal te alegi cu patru pereti in care nu poti sa respiri.

Nimic nu e mai important pentru tine decat casa, sot, copii si un job bun. Asta e visul tinerilor de azi. E ceva in neregula cu cei ce isi doresc asta? E ceva in neregula cu mine sau cu tine? Cine poate spune ce-i mai bine pentru mine sau pentru tine? Nimeni, pentru ca nu exista cineva pe lume care sa te cunoasca mai bine decat te cunosti tu. De aceea nu lasa pe nimeni sa iti omoare visul. Fa ce crezi ca-i mai bine pentru tine. Daca vrei sa te mariti, si sa faci copii atunci ar trebui sa o faci in ciuda a ceea ce zic cei din jur. Visul meu e totul pentru mine, ar trebui ca si visul tau sa fie totul pentru tine.

Care e visul tau si ce esti dispusa sa faci pentru el? Vrei sa stii ce fac eu pentru visul meu? Traiesc pentru el, in fiecare zi actionez ca sa il aduc mai aproape de mine, ca sa-l traiesc. Nu am somn, nu am liniste, nu iau vacanta, nu aman, nu renunt, nu ma plang, nu ma vait, nu caut vinovati ci lupt!

Diferenta dintre invingatori si invinsi e felul in care isi duc existenta pana la implinirea visului. Cu asta in minte, ma trezesc in fiecare zi cu zambetul pe buze. Rad in fiecare zi. Scriu in fiecare zi. Citesc in fiecare zi. Invat lucruri noi in fiecare zi. Iubesc in fiecare zi. Fac sport in fiecare zi. Mananc sanatos in fiecare zi. Meditez in fiecare zi. Vizualizez in fiecare zi. Ajut in fiecare zi. Creez in fiecare zi. Visez in fiecare zi. Multumesc in fiecare zi.

Ca sa ai o viata asa cum ai visat de mica trebuie sa iti creezi un stil de viata care sa te hraneasca si sa te incurajeze. Fa ceea ce iti place! Hraneste-te cu arta, cu pasiunile tale! Retine ca ceilalti vad in tine ceea ce vezi tu in tine. Ai o parere buna despre tine si viata ta?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.