Setari Cookie-uri

Hai sa vorbim despre tine: Ce parere ai despre mine?

Ma fascineaza dialogul zilelor noastre. Oamenii vorbesc fara sa se auda, te intreaba fara sa fie interesati de raspuns, te sfatuiesc fara sa le ceri parerea, te ghideaza fara ca ei sa vada, te felicita ca sa le raspunzi la fel, se supara daca nu faci ca ei, iar in final te parasesc daca indraznesti mai mult decat ei isi doresc.

Alege-ti gandurile si credintele cu mare grija, nu lua nimic bun de afara fara sa confrunti informatia cu personalitatea ta. Asigura-te ca ceea ce faci e ceea ce vrei.

De ceva vreme tac. Nu ti-am mai scris fiindca am meditat. Si atunci cand meditez tac, imi reduc gandurile la tacere si stau, ma incarc si astept momentul potrivit ca sa pasesc mai departe. Chiar daca pare ca traiesc sub umbra dictonului “carpe diem”, aici si acum, senzatii si emotii, trec si prin momente de insingurare, in care ma asigur ca asta e drumul meu. Sunt aici ca sa-ti spun ce am trait si ce traiesc; sunt aici ca sa reflect ceea ce tu bine intuiesti. Sunt aici ca sa te trimit mai departe, sunt aici ca sa te aduc mai aproape de tine. Sunt aici ca sa-mi spui ce te doare si ce-ti doresti. Sunt aici ca te incurajez; sunt aici ca sa-ti arat ca se poate. Mie mi-a fost indeajuns sa cred ca totul se poate, chiar daca nimeni nu mi-a spus vreodata “Succes!” Trist dar adevarat! Sunt aici ca sa-i pun la pamant pe cei care iau critica, violenta, ignoranta, superficialitatea, pedeapsa drept instrumente de educatie Sunt aici sa spun stop programarii sociale si start sufletelor libere! Sunt aici pentru ca am ceva de spus; sunt aici ca sa vorbim, sa crestem, sa devenim zeite!


Te astept sa vorbim! Te astept sa devenim noi, unice si speciale. Te astept cu propuneri pentru noi teme. Te astept aici, pe Kudika, un site pentru femeile care stiu ce vor.

Pe curand,

Andreea

Daca vrei sa afli cum poti sa lupti cu lipsa iubirii, cu lipsa pretuirii si increderii in sine, cu incercarile vietii, cu obiceiurile proaste, cu un trecut traumatizant, cu vicii si dependente te las cu o lectura mai mult decat potrivita, Stilul Tau- pentru femeia care merita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.