Setari Cookie-uri

Pantofi metalici cu toc pentru orice tinuta

Textura metalica este o modalitate eficienta de a-ti accentua tinuta in acest sezon. Primavara-vara 2017 a fost plina de accesorii metalice argintii, aurii, in tonuri de cupru sau in alte nuante electrice.

Tocmai de aceea am decis sa aleg cele mai cool modele de pantofi metalici cu toc potriviti de dimineata si pana seara, de la tinuta office, la cea casual si la tinuta de seara.

Da, da, desi pare ca nu ai putea asorta pantofii metalici cu toc la tinuta business sau ca nu ii poti integra in outfit-ul de zi, exista solutii chic, elegante prin care poti sa iti subliniezi stilul.

Pantofi metalici cu toc pentru tinuta casual

Stiti jocul acela din copilarie cu “Stop, al meu!”? Ei bine, cand vine vorba de pantofi metalici cu toc, asta spun! Mai ales asortati la tinuta casual!

Si asta pentru ca nu exista ceva mai chic alaturi de jeans sau de pantaloni lejeri, ori de rochite de vara decat o pereche de sandale aurii, sau o pereche de pantofi cu tocul patratos. Eu ma declar fan al combinatiilor de mom-jeans si pantofi cu toc mediu, gros! Daca sunt si aurii sau argintii si mai bine!

Citește și:

Pantofi metalici cu toc pentru tinuta casual

Mai multe modele de pantofi metalici cu toc casual

Cum porti pantofii metalici cu toc la tinute de seara

Pentru rochia de seara neagra, pentru rochia sexy cu volane, pentru rochia pretioasa din dantela. Pentru salopeta lunga, chic. Poate toate exista un numitor comun: pantofii metalici cu toc.

Sandalele botina se potrivesc de minune unei rochii midi. Sandalele paietate lila, cu tocul gros arata perfect alaturi de o rochie lunga, bogata. Pantofii stiletto aurii i-as asorta la un overall de seara iar pentru rochitele pretioase din dantela as alege intotdeauna o pereche de sandale aurii cu barete fine.

La tinutele de seara, auriu-ul este noul nude. Un nude mai sexy, mai provocator, mai cu chef de dans!

Alege pantofi argintii sau aurii seara

Alege pantofi argintii sau aurii seara

Alege pantofi metalici cu toc si la birou

Sigur ca tinuta office are nevoie de putina sobrietate. Si daca tot am ales o textura departe de a fi sobra, am ales un calapod cuminte, care sa lase materialul metalic sa “vorbeasca”.

Citește și:

Un costum cu pantaloni la dunga, o rochie office, o fusta conica si o camasa alba arata perfect alaturi de pantofi metalici.

Alege pantofi metalici cu toc si la birou

Cei mai cool pantofi metalici cu toc de purtat la job

Extra pont cand vine vorba de ales pantofi metalici cu toc: combina auriul cu tonurile calde, pastelate, alege argintiul pentru tonurile neutre (negru, alb, gri) si cupru metalic pentru tonurile saturate, intense. Si doar indrazneste sa stralucesti!

Sursa foto front page – Sweet Icecream Photography/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.