Setari Cookie-uri

10+ tricouri simple tinerești pentru o ținută urbană

După părerea mea nu este nimic mai effortless, mai simplu, mai confortabil, mai ușor de asortat și mai fără bătăi de cap, precum un tricou alb simplu. Ei bine, nu despre asta vom vorbi astăzi, căci în 2018, în sezonul cald nu prea vorbim despre tricouri simple de vară. Deloc-deloc! Designerii au defilat cu tricouri simple cu aplicații  încărcate sau tricouri tinerești cu mesaje, insigne, culori și logo-uri la vedere. Așa că m-am dat și eu după ei și am pășit în nebunia anilor 80 și 90, cu ceva șaptezecisme pe ici, pe acolo.

Iată, deci, ce selecție de tricouri simple tinerești îți recomand pentru vara asta, așa cum s-a văzut inspirația și influența trecutului în moda de sezon!

Spuneam că tricoul alb basic e pa-pa, cel puțin în vara acestui an. Cam cât de pa-pa? Păi, ce să-ți spun! Nici măcar tricoul Polo, clasicul Polo nu se poartă simplu și alb. Ar fi o plictiseală, dragă! La Celine am văzut tricouri Polo maxi, cu pattern floral. La Y/Project am regăsit ceva din anii 70, cu Polo colorate, cu dungi late orizontale. Iar la Marni am întâlnit Polo oversize, cu imprimeu geometric-abstract, cu pantaloni mega-largi de tip harem.

La Maison Margiela au fost prezente tricouri simple cu aplicații, cu linie Polo dar cu decorațiuni la tiv. Iar la Balenciaga, Polo-urile au primit peplum la terminație. Așa că… accentuez adio tricouri simple de vară! Bine ați venit tricouri tinerești cu mesaje, T-shirturi cu volane, tulle, ținte, mărgele, broderii, logo-uri la vedere… și de restul discutăm pe îndelete mai jos!

Citește și:

Pentru că, deși influența articolelor sportswear este puternică în acest sezon (vezi Isabel Marant cu salopete, Dior cu inspirație de scuba diving și Gucci cu treninguri colorate din fâș), în vara asta punem accent pe Pop Culture. Pe muzica punk, pe disco, pe libertatea de expresie a anilor 70, pe acorduri colorate a la anii 80, pe logo-urile masive, aproape kitsch, ale anilor 90!

Așa că am ales și eu câteva modele de tricouri simple cu aplicații și câteva tricouri tinerești cu mesaje, pe care le poți oricând asorta ținutei tale, făcând-o mai cool, mai șarmantă, și desigur, mai la modă! Ah, și absolut deloc, dar deloc-deloc, monotonă! Vei vedea mai jos!

Tricouri simple tinerești, cu mesaje inspiraționale, logo-uri la vedere și insigne a la anii 80!

Spuneam că este vara când banalitatea unor tricouri simple tinerești, basic, monocrome, nu are loc sub soare. Se poartă anii 80 și 90 și asta nu poate însemna decât faptul că logo-urile de brand sau designer vor fi la vedere. Și mari, deloc subtile ori delicate. Pur și simplu, casele de modă nu s-au putut abține!

Citește și:

Inspirație în acest sens, găsești la Fendi, Versace, Max Mara, Emporio Armani și Sonia Rykiel. Adesea pe fundal neutru și cu logo-ul colorat sau pur și simplu țipătoare, cele mai cool tricouri ale verii de inspirație retro s-au purtat în mixuri complete inspirate din trecut.

La capitolul gălăgie cromatică și combinații cu tricouri simple tinerești, trendurile actuale spun că straturile sau layeringul au câștigat teren. Aproape toți designerii au mers pe layering, și ce este minunat la acest concept este faptul că poți introduce tricouri la orice ținută. La Celine, tricourile cu imprimeu floral au fost purtate cu veste office croite larg și fuste midi, plisate, eterice. Dar poți oricând să lași imaginația să zboare!

Poți purta tricouri simple cu aplicații de dantelă, franjuri, paiete, insigne sau volane, cu absolut orice! Cu blugi, cu fuste midi, cu fuste conice, cu fuste plisate sau fuste-lalea, cu hot pants, bermude și blugi scurți, cu rochii, cu fuste prețioase sau pantaloni la dungă!

Citește și:

Alege tricouri simple tinerești, cu mesaje inspiraționale, logo-uri la vedere și insigne a la anii 80!

Alege tricouri simple tinerești de aici

Modele de tricouri simple cu aplicații pe lângă modelele de tricouri tinerești cu mesaje

La fel de bine poți alege să porți tricouri simple tinerești înnodate. Este un trend major al anului acesta: să înnozi cămașa sau bluza ori tricoul. Așa că, joacă-te și fii sexy, căci acest stil de haine cu noduri este de-a dreptul hot! Poți alege tricouri simple de vară sau modele colorate ori cu aplicații, și le poți înnoda în talie, pe mijloc sau pe laterale. Sau, poți alege versiunea în care lași T-shirtul la vedere și înnozi în brâu un hanorac, o jachetă, un pulover sau o bluză sport de tip trening.

O altă combinație care a inclus tricouri simple cu aplicații și tricouri tinerești cu mesaje am văzut-o în colecțiile cu tentă futuristă. La Aquilano Rimondi, T-shirtul alb cu scrisuri a fost combinat cu o fustă midi, conică, cu talie înaltă, croită din vinilin negru. Vinilinul și PVC-ul sunt variante în trendurile actuale și se potrivesc la tricouri simple tinerești, dacă vrei o stilizare mai îndrăzneață. La fel de cool s-au gândit designerii, să asorteze și PVC-ul, la haine și accesorii. Găsești inspirație la Balmain, Simon Miller, Isabel Marant, Chanel, Vlalentino, Marc Jacobs.

Citește și:

Se poartă și modele de tricouri simple cu aplicații pe lângă modelele de tricouri tinerești cu mesaje

Vezi mai multe modele de firmă aici

Dar, stai liniștită! Poți asorta tricouri simple de vară, cu mesaje sau aplicații și la clasicii blugi, nu e necesar să porți vinilin, dacă ți se pare too much! De altfel, asta e frumusețea acestor articole vestimentare! Cred că de aceea au și propus creatorii de modă multe modele de tricouri simple tinerești, decorate cu scrisuri sau aplicații: să nu fie banale! Să fie cu ceva în plus! Să poți să le porți la jeans și să nu ai nevoie de altceva! :)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.