Setari Cookie-uri

Top 16 destinații online pentru cadouri potrivite oricui

E greu să găsești cadoul perfect sau, să zicem, potrivit, indiferent de ocazie. Iar ca să nu alergi după el prin magazinele fizice, ai acum numeroase opțiuni online, unde găsești magazine ce pun la dispoziție inclusiv ghid de alegere a darurilor potrivite, să fie cât mai ușor.

Astfel, am zis să selectez aici cele mai atractive și variate magazine online de cadouri, de la cele mai amuzante și trăsnite, până la cele mai elegante și potrivite unei persoane mai în vârstă sau mai sobre. Sunt opțiuni de cadouri online pentru fiecare: pentru colegii de serviciu, pentru copii, pentru femei și bărbați, pentru părinți și bunici. :)

Ia te uită ce minuni de magazine găsești online pentru acele momente când nu știi ce să iei cadou și ce dar s-ar potrivi după ocazie, persoană, statut etc. etc.:

🎁 Magazin cu și despre știința cadourilor

🎁 Idei amuzante în magazin de cadouri inedite pentru minți extraordinare

🎁 Cadouri amuzante cu farse: unde le găsești online

🎁 Cadouri inclusiv personalizate pe stilul oricui și pentru orice ocazie

🎁 Magazin online cu gadgeturi USB haioase de oferit cadou

Citește și:

🎁 Magazin cu cadouri inedite pentru fiecare, de pe 3 continente

🎁 Amintiri cadou pe hârtie: albume foto și fotocărți sau calendare cu fotografiile tale preferate

🎁 Cadouri pentru casă nouă: porțelanuri de calitate, obiecte de argint și decorațiuni cu stil pentru casă

🎀🎀 Cadouri de lux pentru casă de la Furnizori ai Caselor Regale din întreaga lume

🎁 Cadouri flori și decoruri cu plante

Magazin cu și despre știința cadourilor

Magazinul online specializat în cadouri pentru toate gusturile Giftology, a ridicat cadourile la nivel de știință (de aici și denumirea și sloganul “Știința cadourilor inteligente”): acesta răspunde la întrebări precum: „Ce cadou să cumperi celui care “are de toate”? Ce cadou să oferi astfel încât să genereze acel efect “wow” atât de satisfăcător pentru tine?”.

Citește și:

Toate produsele de acolo sunt originale, numai de la producători de renume din Europa și SUA, astfel încât e asigurată calitatea acestora. De asemenea, Giftology e traducător și distribuitor pentru unii dintre cei mai mari jucători de pe piața de jocuri de societate. Este "vinovat" pentru introducerea pe piața din România a unor jocuri de succes precum:

  • Bătălia Cuplurilor - primul joc de societate dedicat cuplurilor
  • Cluedo Harry Potter - joc licențiat, varianta mechanics a clasicului joc Cluedo
  • Monopoly Friends - joc licențiat după seria TV Friends / Prietenii tăi
  • Jocurile de perspicacitate pentru copii: Fluturele și Pisica, Vânătoarea de Comori și Asaltul Râmelor

Vezi mai multe idei de cadouri

Astfel, ai siguranța că vei cumpăra produse originale, verificate și aprobate de deținătorii licențelor, fără defecte de fabricație, în concordanță cu personajele sau obiectele pe care le reprezintă ca design, dimensiuni si alte elemente definitorii, fabricate în loc autorizate, cu tehnici si instrumente care asigură funcționarea optimă a produselor.

Citește și:

Pentru fanii producțiilor, vei regăsi în acest magazine online produsele licențiate Star Wars. Dar și pentru pasionații de tech: gadgeturi pentru smartphone –acel device nelipsit în orice activitate, iar un accesoriu sau gadget pentru el este cadoul perfect dacă e atras de tehnologie

Iar dacă aveai impresia că știi să te joci cu yoyo-ul, vei fi surprins! Din punctul de vedere Giftology, cel mai tare joc de jonglerie va fi noua senzație în România!

Miniaturile din metal – foi de metal pretăiate cu laser, care se desprind din foaie și se asamblează, fără lipire, fără sudură, doar prin îndoire și îmbinare – sunt cadouri perfecte pentru pasionații de steampunk sau „meșterit” chestii creative. Recomandate pentru +14 ani, nivelul de detaliu va impresiona pe oricine!

Citește și:

Din cele mai recente categorii adăugate în magazinul online pentru cadouri Giftology, se mai remarcă:

• Drone

• Boxe & Audio

• Realitate Virtuală

• Plastilină inteligentă

Magazin cu cadouri inedite pentru minți extraordinare

Mindblower este de departe un magazin de obiecte și cadouri WOW, surprinzătoare, cu design deosebit, simpatic, funny sau hilar și, totuși, cu utilitate sporită.

Pentru oameni ocupați, care au nevoie de soluții rapide pentru alegerea cadoului out of the box, accesibil și original, acest magazin de cadouri online este soluția ideală, cu sute de produse atent selecționate din toate colțurile lumii, care au promovat cu 10 (zece) examenul calității!

Vezi mai multe propuneri de cadouri online

Această destinație online cu idei de cadouri pentru fiecare se adresează tinerilor pasionați de noile tehnologii, mamelor care vor să facă mai veselă masa celor dragi, celor de la birou care nu vor sa aibă un spațiu de lucru plictisitor, tinerilor căsătoriți care se mută la casa lor si vor să își creeze un loc primitor. Și nu doar lor; pentru fiecare, Mindblower are un produs potrivit. Produsele comandate ajung la destinatar în 24 de ore (cu excepția weekendului), ceea ce e un mare plus, mai ales când te grăbești să ai gata cadoul de Secret Santa sau ai uitat de ziua de naștere a unui coleg.

Citește și:

Cel mai mult apreciez la acest magazin online de cadouri faptul că te ajută și îți pune la dispoziție idei de cadouri pentru absolut oricine și orice ocazie, datorită instrumentului de căutare Gift Finder. Ca să amintesc câteva dintre ele:

Cadouri amuzante cu farse: unde le găsești online

Se întâmplă să ai prieteni care au de toate sau sunt sătui să primească doar lucruri „practice” ori inutile, pe care oricum nu le vor folosi la ceva, așa că pur și simplu vor doar să se bucure de viață.

Iar dacă ai astfel de prieteni sau care au și un simț al umorului foarte dezvoltat, ia-le ceva de-a dreptul distractiv, ceva care să îi facă să râdă cu gura până la urechi și să te țină minte toată viața pentru acel moment.

Citește și:

Am găsit un astfel de magazin unde sunt disponibile o grămadă de obiecte de făcut cadou sau farse perfecte cu ele. :) De altfel, tot în acest magazin online găsești multiple idei de costumații pentru diverse ocazii și petreceri tematice, atât pentru adulți, cât și pentru copii: costume funny pentru Crăciun, costume pentru Halloween, costume tradiționale românești, costume de carnaval și alte accesorii pentru deghizare, costume în diverse personaje.

Un costum de deghizat pentru copii poate fi un excelent cadou pentru un micuț fascinat de un anumit personaj sau de o anume sărbătoare. Inclusiv dacă te vei costuma tu în ceva distractiv sau în personajul favorit al lui, ca să-l amuzi, poate constitui un cadou excelent pentru un copil.

Vezi mai multe farse amuzante

De exemplu, astfel de cadouri amuzante și farse constau în:

  • săpun murdar: micuț, care pare normal la prima vedere, dar care, în contact cu apa, se înnegrește și îți murdărește pielea. E o farsă-cadou pe deplin dacă persoana care îl va folosi se va spăla și pe față cu el. :P
  • cerneală magică: o cerneală albastră cu care scrii pe hârtie, dar la scurt timp va dispărea. :) Cerneala pătează cu un albastru intens, dar la contactul cu aerul petele dispar.
    Se recomandă o farsă cu acest produs prin stropirea „din greșeală” pe hainele prietenilor, șefului, colegilor! :))
  • pilule pentru farsa „apă colorată la robinet”: Deșurubează vârful robinetului sau capul dușului și plasează pilula în interior după care înșurubează-l la loc. Setul include 6 pilule: 3 rosii și 3 verzi.
  • farsă cui prin deget cu bandaj: e un cadou ideal pentru Halloween sau de făcut ca farsă în astfel de zile. Cuiul este îndoit, se pune pe deget și se acoperă cu bandajul cu sânge cu care vine în pachet, pentru a părea real. Poți păcăli cu el oamenii la o petrecere, mai ales dacă gazda e mai fricoasă. :P
  • Goangă scârboasă pentru farsă cu magnet: e foarte realistă, din cauciuc - cu magnet pentru fixare... de exemplu pe frigider. O poți pune cumva și în pachetul cadou pentru o persoană care știi că „îndrăgește” gândacii. ;)
  • întrerupător-sonerie care stropește sau brichetă cu apă, aparat foto care stropește, calculator matematic care stropește sau floare de clovn care stropește cu apă.
  • set de furnici realiste care pot crea o farsă excelentă; cub de zahăr cu muscă realistă pe el; râme scârboase realiste.

Cadouri inclusiv personalizate pe stilul oricui și pentru orice ocazie

Dacă ești în căutarea unor cadouri inclusiv personalizate pe stilul și caracterul fiecăruia dintre noi, magazinul online Idealplaza e un loc potrivit de unde îl poți allege dintre miile de produse existente in stoc.

Comanda ta va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil (24-48 de ore lucrătoare) în siguranță și având cel mai mic cost unic la transport, indiferent că locuiești într-un oraș resedință de județ sau în cel mai mic sat din România.

Vezi idei de cadouri personalizate pentru oricine

Magazinul online de cadouri IdeaPlaza a fost înființat în 14 ianuarie 2009 după o decizie spontană, din dorința de a transforma cumpărarea unui cadou într-o adevărată plăcere și pentru a te ajuta să eviți aglomerația din magazinele specializate în cadouri. Poți alege dintre peste 2000 de produse diferite și chiar să personalizezi cu imaginile și textele alese de tine, produsele care se găsesc în categoria de cadouri personalizate.

Aici găsești deja grupate, după ocazie, mai multe idei de cadouri, astfel:

Cât privește cadourile personalizate, regăsești aici tricouri personalizate cu mesaje și imagini pe placul oricui (tricouri personalizate pentru gravide inclusive, chiar și seturi de tricouri personalizate pentru cupluri și familii cu copii / bebeluși), căni personalizate, perne personalizate, tablouri cu rame personalizate; ciocolate și puzzle-uri personalizate.

Tot aici mai găsești cadouri specifice pentru fiecare tip de zodie.

Cadouri personalizate și cu amintiri mai poți crea și în magazinul online epersonalizari.ro:

  • cadouri pentru îndrăgostiți;
  • tablouri personalizate;
  • albume foto personalizate;
  • căni personalizate;
  • invitații personalizate;
  • medalioane personalizate cu mesaje și fotografii;
  • perne personalizate
  • insigne personalizate;
  • puzzle-uri de fotografii personalizate;
  • brelocuri personalizate;
  • magneți de frigider personalizabili;
  • ceasuri personalizate;
  • globuri de brad personalizate cu fotografii;
  • cutii și ambalaje de cadouri personalizabile.
  • diverse obiecte personalizabile cu mesaje și fotografii

Magazin online cu gadgeturi USB haioase de oferit cadou

USBmania este locul unde portul USB prinde viață, universul gadgeturilor USB haioase care constituie cadouri amuzante pentru cei pasionați de computere, de noutățile în domeniul tehnologiei, dar și de partea amuzantă a vieții. Tot aici găsești cadouri office pentru cei ce petrec ore nesfârșite la birou în fața calculatorului, o mare varietate de cadouri rare sau unice pentru orice vârstă și gen.

Vezi mai multe modele funny aici

Alege de aici dintre următoarele obiecte care pot fi idei de cadouri excelente pentru Secret Santa, de pildă:

  • mouse-uri în formă de figurine simpatice și mouse paduri drăguțe;
  • boxe USB și portabile drăguțe;
  • stickuri de memorie în forme amuzante;
  • jocuri și jucării USB funny;
  • camere web super simpatice;
  • ventilatoare și lămpi USB;
  • hub-uri și cititoare de carduri simpatice;
  • gadgeturi USB de lifestyle;
  • accesorii diverse pentru maniaci USB, inclusiv truse de obiecte USB;
  • alte accesorii USB pentru birou și nu numai;
  • cadouri gadgeturi și decorațiuni USB în tema de Crăciun.

Produsele oferite sunt jucărioare mai mult sau mai puțin utile în viața de zi cu zi, acasă, dar mai ales la birou. Funcționând conectate la calculator prin intermediul portului USB, accesoriile acestea uimesc prin bucuria și noutatea pe care o împrăștie în locul banalității accesoriilor IT clasice.

Gama de produse este variată pornind de la mouse-uri în culori vesele și forme amuzante, boxe și camere web închise în jucării de pluș la gadget-uri high-tech parcă rupte din filmele agentului 007 și accesorii office deosebit de elegante. Caracteristicile deosebite le transformă în cadouri ideale, potrivite pentru utilizatorii de computer, indiferent de vârstă sau sex.

Magazin cu cadouri inedite de pe 3 continente

Cadouri inedite vine de mult timp cu propuneri simpatice de idei de cadouri aparte pentru fiecare. Tot aici vei găsi obiecte decorative făcute să alunge plictiseala și să aducă un plus de culoare în viața de zi cu zi.

Te pregătești să mergi la o petrecere de zi de naștere sau onomastică? Vrei să faci un cadou iubitei sau iubitului de Ziua Îndrăgostiților? Vrei să oferi ceva soției sau soțului? Vrei să iei un cadou copilului tău? Vrei să oferi un cadou de Crăciun? Copilul tău merge la o petrecere și trebuie să luați un cadou? Indiferent care ar fi ocazia, alege un cadou inedit, original și haios pentru a-ți arăta aprecierea.

Pentru prietenii apropiați poți alege obiecte mai… „altfel”, amuzante de-a dreptul. Produsele comercializate sunt în cea mai mare parte mărcile Invotis si Fred. Aceste produse se disting atât prin designul lor inteligent, plin de umor, originalitate și utilitate totodată, cât și prin calitatea lor deosebită.

De la pasionatul de gadgeturi până la bucătarul găștii sau mamă, vei avea ce alege din acest magazin cu cadouri inedite, indiferent de ocazie.

Giftone, sub sloganul „2 iepuri dintr-o lovitură!”, caută pe 3 continente cele mai frumoase, utile și creative cadouri, cu design inovator pentru obiectele uzuale și nu numai. Angajamentul acestui magazin online este sa aibă tot timpul stoc, livrări în cel mai scurt timp, astfel încât cadourile simpatice, dar și utile, capabile să smulgă cele mai așteptate zâmbete, să ajungă la tine cât mai repede.

Vezi mai multe sugestii AICI

Este o destinație excelentă atunci când cauți un cadou pentru femei sau un cadou pentru bărbați, simplu, dar de efect și care să ajungă la timp atunci când ai nevoie să îl oferi, indiferent de ocazie. De asemenea, găsești acolo inclusiv cadouri pentru copii.

Tot acolo vei găsi cadouri pentru casă, ideale pentru daruri de casă nouă.

Amintiri cadou pe hârtie: albume foto și fotocărți sau calendare cu fotografiile tale preferate

Dăruiește amintiri concretizate celor dragi! Un album foto sau o fotocarte cu fotografiile preferate din locurile pe unde ați fost sau din momentele importante petrecute împreună e o idee excelentă oricând, indiferent de ocazie și de persoana căreia vrei să îi faci cadoul!

Acesta este un cadou ideal pentru orice tip de eveniment important. Amintirile din timpul perioadei de sarcină, botezul, primul an din viață, evenimentele școlare și taberele, poveștile de dragoste, călătoriile, logodna, nunta, trash the dress, momentele prețioase în familie de sărbatori, locul acestor amintiri este în fotocărțile PhotoGo, nu în foldere uitate in calculator. Un produs unic cu încărcătură emoțională datorită personalizarii lui și extrem de flexibil în ceea ce priveste promovarea.

Vezi mai multe modele și formate de albume și fotocărți

  • Există câte un format și o prezentare pentru orice gust și buget.
  • Există produse low-budget (cu legătorie standard), dar și premium (legătorie layflat).
  • Sunt 3 formate de fotocarte și 5 dimensiuni (3 pătrate: 14x14cm, 20x20cm, 28x28cm, 2 panoramice A5 si A4, și un format portret: A4).
  • Coperți tari și subțiri 3 tipuri de hârtie: 200gr, super lucioasă sau hârtie foto.
  • Avantajele oferite: cea mai performantă aplicație online din România pentru crearea de albume; este foarte simplu să creezi un album profesional fără cunoștințe de grafică sau pregătire de tipar; posibilitatea de upload fotografii sau import din Facebook/Flickr, Autofill și este gata albumul; tehnologie de top în ce privește printarea, asigurând o calitate și o prezentare impecabilă a albumelor.
  • Aplicația se poate testa gratuit, fără a crea un cont.
  • Designerii aplicației adaugă în mod constant teme noi predefinite pentru toate evenimentele importante, cât și elemente grafice.
  • Plata cu cardul 3d secure
  • Livrare rapidă prin Fan Curier
  • Termenul de execuție și livrare este de 5-7 zile. Livrare în toată țara.
  • promoții și cupoane de reducere lunare.

Cadouri simbolice și unice de suflet pentru persoanele foarte apropiate

  • Probabil ai mai văzut în online tutoriale și te-au atras și pe tine foarte mult: cum să faci o statuetă unică luându-vă mulaje când vă țineți de mână. Sunt kituri întregi care te ajută să creezi astfel de bibelouri și amintiri de suflet, în realitate, și pe care le poți oferi cadou unor persoane cu adevărat importante și speciale din viața ta: partenerului de viață, mamei, copilului tău.

Sunt disponibile deja și în online kituri pentru mulaje de mâini - un produs unic pentru piața din România. Gama este destul de diversă: ai CoupleKit, FamilyKit, BebeKit și Mom&Child Kit. Poți lua mulaje și pentru statuete de piciorușe ale bebelușului tău.

Vezi mai multe detalii și modele de kituri pentru statuete simbolice

Astfel, oamenii au parte de o experiență specială acasă în timp ce își realizează un mulaj personalizat - o amintire unică alături de cei dragi. Fie că este vorba despre iubit/iubită, sot/soție, copii, bebe, părinți ori bunici, momentele petrecute sunt aparte, iar rezultatul este unul cu totul spectaculos: un mulaj fin, plin de detalii, care simbolizează o legătură puternică între respectivele persoane.

Kiturile de creat statuete ținându-vă de mâini conțin un praf special pentru realizarea matriței, praful pentru umplerea ei, o găletușă, mănuși, un instrument special din lemn și un manual de instrucțiuni detaliat. Cumpărătorii trebuie să ”vină” doar cu un mixer, cu apă și cu chef de distracție!

Acest nou concept își propune să schimbe modul în care lumea își realizează amintiri alături de cei dragi. Și îi iese - aduce împreună oameni care se iubesc și creează o legătură mult mai specială între ei.

Vezi mai multe detalii despre astfel de statuete „mini me” personalizate

Statuetele personalizate sunt de o înaltă calitate și fidelitate, fiind confecționate manual de către artiști. În baza a două fotografii se poate confecționa o statuetă cu cap fix sau de tip "bobble-head" ce poartă chipul persoanei dragi. Părerea clienților e solicitată atât pe parcursul stadiilor de producție cât și la final.

Aceasta este o idee unică în România, mai ales la nivel de cadouri. Astfel de statuete personalizate constituie, ca și caricaturile și portretele, o idee perfectă pentru cadouri de tip corporate.

Cadouri pentru casă nouă: porțelanuri de calitate, obiecte de argint și decorațiuni cu stil pentru casă

Se întâmplă adesea să trebuiască să alegem daruri mai elegante și aparte pentru persoane importante din viața noastră: nași, părinți, fini, socri, cuscri etc. Sau mai poate fi vorba de cadourile de casă nouă. Acestea constituie, de regulă, obiecte utile pentru casă sau decorațiuni superbe. Uite unde și ce găsești special pentru astfel de ocazii:

Cadouri de lux pentru casă de la Furnizori ai Caselor Regale din întreaga lume

Înființat în 2007, brandul AZAY reprezintă un stil de viață și o stare prin care se celebrează tot ce e estetic și vibrant. Acest magazin e Furnizor al Casei Regale a României, cu misiunea asumată de a reinventa în țara noastră conceptul art de la table. În acest sens, AZAY este sinonimul rafinamentului regal în arta aranjării mesei; cele mai fine și prețioase colecții de servicii de masă, tacâmuri, pahare, obiecte decorative și cadouri pentru momentele importante ale vieții pot face parte din viața dumneavoastră.

Azay a adus în România Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii, manufacturi istorice de patrimoniu, designeri și ateliere ale căror nume clădite în sute de ani definesc pasiunea pentru frumos și măiestria acestora pentru crearea confortului.

Brandul se implică în schimbarea mentalității legată de cadourile care se fac cu ocazia unei nunți prin înlocuirea cadourilor clasice cu o Listă de căsătorie – un gest civilizat și elegant. Prin intermediul acestei liste, viața de cuplu începe cu obiectele cu adevărat necesare și care îi reprezintă pe tinerii căsătoriți.
Vezi mai multe idei de cadouri de lux și bun gust pentru casă

O viață trăită cu stil: La fel cum oamenii pe care alegem să îi avem în preajmă vorbesc despre personalitatea noastră, în aceeași manieră, obiectele care fac parte din viață noastră ne definesc. Ele nu sunt simple obiecte, ci fac parte din ritualul mesei în familie, sunt alături de noi atunci când bem un ceai cu prietenii și ne reprezintă atunci când le facem cadou apropiaților noștri sau partenerilor de business.

Azay aduce valoare vieții noastre prin estetica obiectelor și a emoțiilor pe care acestea le transmit. Sunt obiecte-povești ce ne însoțesc pe parcursul vieții și care, prin calitate și durabilitate, se pot lasă moștenire.

Branduri de cadouri pentru casă și porțelanuri pe care le găsești în acest magazin: un portofoliu select de producători premium de cristal și porțelan, furnizori ai Caselor Regale din întreaga lume, cu o experiență remarcabilă și notorietate mondială:

  • JL Coquet – porțelan de Limoges pictat manual cu aur și platină;
  • Wedgwood (1754) – seturi de masă din cel mai fin porțelan englezesc;
  • Salviati (1859) – pahare și obiecte decorative din cristal de Veneția, preferate de nobilime și casele regale din întreaga lume;
  • Arthur Price of England (1902) – cadouri, obiecte decorative și tacâmuri din argint;
  • Mario Cioni (1953) – cristal modelat manual de maeștrii cristalieri de la Florența;
  • Clive Christian – porțelan și tacâmuri aurite;
  • Vera Wang – porțelan, cristal, cadouri și obiecte decorative argintate.

Lista completă a brandurilor din portofoliul AZAY: Wedgwood • Arthur Price of London • Mario Cioni • JL Coquet • Royal Albert • Vera Wang • Valenti • Royal Buckingham • Argenesi • Carverswall • Jaune de Chrome • Waterford • Wedgwood & Bentley

Experiența AZAY înseamnă obiecte care aduc individualitate și eleganță în arta mesei, dar reprezintă și crearea unor spații estetice (acasă sau la birou). Obiectele pe care ți le propune se armonizează perfect cu:

  • Arta mesei
  • Arta decorării interioarelor
  • Lista de căsătorie
  • Lista de casă nouă
  • Cadouri pentru nuntă, pentru nași sau pentru botez
  • Cadouri pentru familie și prieteni
  • Cadouri corporate
  • Personalizarea cadourilor: seturi de masă, de ceai sau de cafea personalizate cu monograma celui care le primește în dar. Fie că e vorba de o monogramă, o semnatură, un logo, un citat sau de o poezie de dragoste gravată în cristal sau argint.
  • Ambalare impecabilă
  • Livrare oriunde în lume
  • Program flexibil care se adaptează în funcție de cerințe astfel încât să obții cadoul de lux perfect.
  • Acces la ediții limitate de cadouri, obiecte decorative, seturi de masă sau pahare de cristal.
  • Produsele pot fi cumpărate și separat, fără obligația achiziționării unui set integral, și pot fi comandate oricând pentru completarea colecției.
  • Lista de căsătorie se administrează on-line.
  • Gestionarea gratuită a listei de cadouri personale sau pentru companii. Consultanță gratuită în vederea decorării cu piese din colecțiile AZAY sau a organizării unei cine speciale.
  • Piesele achiziționate sunt însoțite de informații detaliate despre produs, despre producător, despre procesul de creație și fabricare, despre modalitățile de întreținere, de curățare sau de înlocuire.

Cadouri flori și decoruri cu plante

Florile sunt mereu o alternativă excelentă de cadouri, în special atunci când vrei să oferi ceva elegant sau nu cunoști foarte bine persoana căreia îi oferi cadoul. La fel și plantele decorative sau ornamentele și decorațiunile cu flori artificiale - mai nou, atât de bine realizate că par mai frumoase decât cele reale. Acestea ar putea, de asemenea, să însoțească, totodată, cadoul principal.

Un coș cu flori sau un buchet de flori, ba chiar un ghiveci cu flori ornamentale sau plante decorative, va bucura întotdeauna orice femeie. E în natura noastră să primim flori, indiferent de ocazie. Dar iată cum și unde poți comanda flori online cu livrare la o anumită adresă pentru a face o surpriză cu adevărat specială cuiva drag:

Vezi mai multe flori și aranjamente florale de oferit cadou

  • Floria este un magazin online care oferă clienților creații florale unice, cu un design în acord cu tendințele din lumea modei înternaționale, dar adaptat la cerințele pieței din România.
    Acesta e furnizor Oficial al CASEI REGALE A ROMÂNIEI. Din 2014, această florărie online îi ghidează pe bărbați să ofere flori ca niște gentlemani desăvârșiți.
    Se oferă transport gratuit prin curieri proprii, în toata țara, în maxim 2ore, felicitare cadou pentru fiecare buchet, cu mesaj personalizat, trimis de către clienți; program de fidelitate și coduri de reducere pentru clienții fideli; design floral profesionist; fotografia buchetului livrat, pentru fiecare comandă; confidențialitate - se asigură anonimatul dacă se dorește să se facă o surpriză secretă.
    Tot aici găsești și minibrăduți decorați de sărbătoarea Crăciunului și alte coronițe și ornamente speciale pentru fiecare sărbătoare în parte. De asemenea, ai la dispoziție aranjamente florale pentru cadouri corporate, flori pentru zile onomastice, flori de Florii, flori de Paște, de 1 și 8 Martie, de Ziua Îndrăgostiților, flori potrivite în funcție de zodie, plante decorative de apartament, trandafiri criogenizați etc.
    Pe lângă flori și aranjamente decorative diverse, din această florărie online mai poți comanda inclusiv cadouri constând în parfumuri, dulciuri, șampanie, cadouri personalizate pe care să le alături buchetului de flori de trimis cadou persoanei dragi, pentru o surpriză cu adevărat unică și memorabilă.
    În plus, în prezent poți livra prin comandă online prin Floria flori și alte aranjamente / cadouri cu livrare internațională în mai multe țări, astfel încât să faci o surpriză pe cinste cuiva drag care nu se află acasă în zile speciale. :)
  • Kdeco vine cu noi idei privind plantele și florile de oferit cadou: poți comanda de aici plante suculente tot mai îndrăgite și terarii decorative tot mai în tendințe, precum și plante în clopot cu lumini led, trandafiri criogenizați, toate numai bune de oferit cadou.
    Poți comanda de aici decorațiuni personalizate, ce au la bază plante și flori naturale: 76 de produse cu totul apeciale și unice, create din dorința de a aduce oamenii mai aproape de frumusețile naturii, indiferent dacă ei se află acasă, la birou, într-un hotel sau un restaurant. Produsele sunt unicat, compuse manual cu multă imaginație și pasiune, reprezintă o variantă modernă reinterpretată a splendidelor grădini victoriene.

Vezi mai multe decorațiuni cu plante de oferit cadou

Amplasate în boluri de sticlă iluminate cu LED, aranjamentele naturale conțin o serie de plante suculente, nepretențioase și extrem de ușor de îngrijit, asortate cu elemente de decor atractive precum accesoriile naturale, nisipul și pietrișul decorativ, scoicile sau pietrele naturale.

Plantele dau viață oricărui loc și ne conferă o stare de bine, iar prin adăugarea iluminării pe bază de LED ornamentelor naturale, asociată plantelor suculente, se asigură un proces de creștere și se conferă în plus un impact vizual unic și de neegalat, extrem de relaxant.

  • Cât privește florile artificiale, s-ar putea să spui că nu e tocmai un cadou potrivit, dar la cât de bine și realist arată acestea, mai nou, ai putea spune că sunt aproape cu același rol ca și cele naturale - ba chiar vor rezista și mai mult. ;) Dar vei avea mult timp acel cadou ca să-ți amintească de persoana care ți l-a oferit.
    LEAF e un magazin online care îți oferă asemenea opțiuni de cadouri: flori și plante artificiale cu aspect foarte realist (tradiționale: trandafiri, lalele, bujori, dar și exotice: orhidee, ranunculus, bonsai), în texturi și culori desăvârșite.
    Vezi mai multe modele la prețuri bune

    Decorezi astfel și colțuri ale casei cu florile artificiale. Dar poți totodată decora frumos cu florile artificiale, la nivel de aspect, inclusiv cadoul în sine. Iar dacă ai preconcepții legate de acest tip de flori și plante decorative, uite un fragment al Irinei Binder care te va face să-ți schimbi părerea:

„Într-un an, prietenii mei au decis să îmi organizeze o petrecere surpriză de ziua mea. Fiindcă îmi doream să îl am şi pe Claudiu alături, l-am chemat în ultimul moment. Acesta a venit într-un suflet, aducându-mi un buchet de flori artificiale, aşa cum a făcut mereu când mi-a dăruit flori…

În seara aceea, Claudiu a avut ocazia să îmi cunoască prietenii, dar nu a fost pentru el o experienţă plăcută… fiindcă una dintre prietenele mele i-a făcut observaţie pentru că mi-a adus flori artificiale.
Nu am ştiut asta. Dar am realizat că s-a întâmplat ceva după câteva luni de zile în care Claudiu nu m-a mai căutat. L-am căutat eu şi i-am cerut explicaţii pentru faptul că s-a înstrăinat de mine. Mi-a spus că simte că nu face parte din lumea mea, că nu are ce să îmi ofere…
- Cum poţi să spui aşa ceva? Ne ştim de când eram copii! – i-am spus dezamăgită.
- De ce nu mi-ai spus până acum că nu îţi plac florile artificiale? Înseamnă că le-ai aruncat pe toate, nu?
Replica lui m-a luat prin surprindere şi i-am cerut să îmi spună de unde ştie că nu îmi plac florile din plastic. Mi-a povestit cât de umilit s-a simţit de observaţia prietenei mele şi cât l-a durut când a realizat că el este diferit de mine şi de lumea mea. Dar cel mai mult l-a durut faptul că ani de zile s-a iluzionat că mi-a bucurat sufletul aducându-mi acele flori…
- Nu am să te mint, Claudiu… Aşa este, nu îmi plac florile artificiale. Dar le-am păstrat pe toate, fiindcă sunt de la tine. Nu am văzut în gestul tău faptul că nu ai gusturi, ci am înţeles că ţi-ai dorit ca prin acele flori să îmi arăţi preţuirea ta şi că ai vrut ca ea să îmi fie mereu evidentă, nu să moară deodată cu nişte flori naturale… Aşa am mereu ceva de la tine. Şi iubesc acele flori din plastic recunoscătoare că te am, fiindcă mi-aş dori să am de la oameni care nu mai sunt, măcar o piatră banală ca amintire a unui moment în care mi-au arătat iubirea…
Uneori se întâmplă să judecăm oamenii după aparenţe și după false valori, fără a înţelege intenţiile lor. Îmi amintesc că tata m-a învăţat să fiu recunoscătoare pentru orice gest frumos, pentru orice mi se va dărui, fiindcă nu obiectul în sine descrie calitatea omului, ci intenţia lui… În spatele unor lucruri şi a unor gesturi neînsemnate se pot ascunde intenţii şi sentimente extraordinare, pline de iubire...”

Flori naturale și aranjamente vegetale online + cadouri care să le însoțească, pentru diverse ocazii, mai găsești și la OK Flora.

După cum vezi, opțiuni sunt multiple în online pentru cadouri, totul e să știi bine persoana căreia vrei să îi dăruiești ceva, dar să cunoști cu adevărat și ocazia cu care faci cadoul. ;)

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.