Setari Cookie-uri

De ce să porți ochelari de soare și iarna: 3 variante super-șic de sezon

Știu că suntem în plină iarnă dar mai știu că ochelarii de soare sunt accesorii de efect și în sezoanele reci. Așa că astăzi îți povestesc câte puțin despre cum porți ochelari de soare iarna! Cu ce alte accesorii să le combini, ce ochelari de soare se poartă în iarna asta, ce rame și lentile! Am adunat laolaltă trucuri de styling și câteva modele de ochelari de soare cool, accesorii de cap și accesorii de purtat la gât, acum, în sezonul rece.

Cine a spus că dacă alegi modele de ochelari de soare cool, ei vor rămâne item-uri destinate unui singur sezon, acela cald? Până la urmă, ochelarii de soare au rol protector (combinația de soare și zăpadă este îngrozitoare pentru ochii tăi!). Și au, de asemenea, rol de a ascunde nopțile nedormite, privirea obosită, ochii iritați sau umflați.

Ai zice că ochelarii de soare sunt pentru vremea caldă, pentru zilele de vară, cel mult pentru toamnă sau primăvară, nu-i așa? Totuși, poți alege aceste accesorii și în sezon geros. Ba chiar ar fi recomandat! Așadar, hai să vedem de ce și cum porți ochelari de soare iarna! Și, mai ales, ce ochelari de soare se poartă în iarna asta!

modele de ochelari de soare de firmă

Alege modele de ochelari de soare cool de aici

De ce să porți modele de ochelari de soare cool și iarna, nu doar vara?

Cum spuneam mai sus, poți alege să porți modele de ochelari de soare cool și pentru calitatea lor estetică și pentru rolul lor util, pragmatic. Așadar, dincolo de estetică, iată câteva motive întemeiate să porți ochelari de soare și iarna:

Citește și:
  • Ochelarii de soare creează o barieră protectoare, ideali fiind în zilele cu viscol, ger sau în care ai multe drumuri în trafic și vei fi înconjurată de praf și noxe.
  • Vântul rece, aspru, înroșește pielea dar și conjunctiva ochilor, și duce la uscarea lor. Așa că, pam-pam, alege să porți ochelari de soare, pentru a evita lăcrimarea ochilor sau sensibilizarea lor.
  • Contează și cum porți ochelari de soare iarna dar și de ce! Și un motiv esențial este faptul că lentilele lor te protejează de razele ultraviolete, prezente în orice anotimp! Așa că ochelarii de soare pot preveni îmbătrânirea prematură a zonei din jurul ochilor.
  • Nu în ultimul rând, înainte să trecem la ce modele de ochelari de soare se poartă în iarna asta, îți mai spun doar faptul că aceste accesorii îți protejează și machiajul de iarnă!

ochelari de soare cu rame interesante

Citește și:

Vezi propuneri de ochelari de soare cu rame interesante

Acestea fiind spuse, am adunat câteva sugestii de modele de sunglasses și desigur accesoriile de efect de purtat în combinație cu ochelarii de soare ai sezonului. Deci te invit să scrollezi să afli cum porți ochelari de soare iarna asta!

Cum porți ochelari de soare iarna: 3 variante super-șic de sezon!

Spuneam că îți povestesc puțin despre ce modele de ochelari de soare cool au prezentat designerii în colecțiile lor de modă. Așadar iată ce ochelari de soare se poartă în iarna asta:

  • Se poartă ochelarii mari, tip goggles, cu aer retro-futurist (vezi Calvin Klein, Altuzarra)
  • Se poartă ramele cu forme deosebite, alungite sau supradimensionate (inspirație la Balenciaga, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada)
  • Se poartă combinația de alb-negru la ochelarii de soare, rame albe și lentile negre și viceversa (vezi colecțiile Versace și Adam Selman)
  • Se poartă lentilele transparente (vezi Gucci și Dior)
  • Cum porți ochelari de soare iarna asta? Cu Glitz & Glam și aplicații prețioase, strălucitoare! (vezi Giorgio Armani, Dolce & Gabbana)
  • Sunt la modă ochelarii de soare supradimensionați (inspiră-te de la Michael Kors sau Elie Saab)
  • Ce ochelari de soare se poartă în iarna asta? Mergi pe lentile mate, negru intens, prin care nu se vede nimic! (vezi Wang, Balenciaga, Prada, Miu Miu, Loewe)
  • Alege ochelarii de soare rotunzi (vezi Missoni, Roberto Cavalli, Armani)
  • Alege modele de ochelari de soare cool, alege cat-eye ca la Max Mara sau Fendi!
  • Se poartă muuult roz, la lentile și la rame (vezi Moschino, Dior, Valentino)
  • Alege ochelari de soare Aviator cu rame metalice ca la Zadig & Voltaire, Lanvin, Sportmax
  • Alege ochelari cu rame animal-print, ca la Kors sau Cavalli.
  • Se poartă ochelarii de soare portocalii ca la Chloe, Dior sau Prada.
  • De altfel, se poartă lentilele colorate intens (vezi Dior, Versace, Marni, Valentino)

Și acum că a, adus în prim-plan sugestiile de sunglasses cool pentru acest sezon, îți propun și câteva combinații interesante de ochelari de soare și alte accesorii. Iată, deci, cum porți ochelari de soare iarna aceasta:

Citește și:

ochelari de soare mari

Vezi sugestii de ochelari de soare supradimensionați

  1. Cozy Winter Effortless Chic

Ce ochelari de soare se poartă iarna asta cu căciuli pufoase, fesuri și fulare și șaluri imense, călduroase? Mergi pe rame metalice, ochelari rotunzi sau supradimensionați, linie futuristă sau goggles ca de pârtie!

  1. Animal Print Retro Diva

Ce modele de ochelari de soare cool asortezi cu pălării cu boruri mari, elegante, sofisticate și blană, animal-print? Alege ochelari de soare cu rame animal-print, cat eye retro, ochelari de soare cu rame transparente sau dimpotrivă, mate, negre, misterioase!

  1. Urban Look & Geometry

Cum porți ochelari de soare iarna, dacă vrei un look urban, eclectic? Alege berete franțuzești și șaluri groase, ample, de stofă de lână și asortează ochelari de soare colorați, modele cu rame groase, cat eye sau forme deosebite, ce ies în evidență!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.