Setari Cookie-uri

Bereta frantuzeasca: de ce e adorabila in orice sezon rece

Bereta frantuzeasca este accesoriul de care ai nevoie atunci cand vrei sa aduci ceva nou in stilul tau vestimentar. Bereta frantuzeasca este cea care vine in completarea tinutelor tale elegante, romantice si boeme. Poart-o cu stil!

M-am intors de curand din Amsterdam, orasul de care m-am indragostit la prima vizita, in urma cu opt ani. Este un oras magic care ma tine intr-o continua stare de visare, care ma energizeaza si ma linisteste in acelasi timp, care ma indeamna sa fiu alta decat cea din fiecare zi, adica versiunea mult mai feminina si retro a mea. Si nu poate decat sa imi placa la nebunie de aceste sentimente, sa profit de ele atunci cand ma invaluie, cu toate ca dulapul meu este tare sarac cand vine vorba de haine elegante, romantice, cochete.

Spuneam, insa, in materialul anterior, ca am pregatit deja wishlist-ul pentru 2018 cu hainute si accesorii de care am nevoie. Ei bine, pe langa pantalonii scurti din piele, pe lista se afla si bereta frantuzeasca. Toata vacanta m-am gandit la ea si la cat de bine mi-ar fi stat pe cap printre stradutele magice ale Amsterdamului.

Citește și:

Bereta frantuzeasca cu mot si aplicatii

Pentru urmatoarea iesire din tara, si nu numai, ma simt pregatita, pentru ca am gasit cateva modele de berete frantuzesti care mi-au rapit inima. Am gasit berete frantuzesti pentru sezonul rece - este vorba de bereta frantuzeasca tricotata si bereta frantuzeasca de lana, dar si berete pentru primavara-toamna, din material placut la atingere si cu aplicatii.

In timp ce bereta de lana face casa buna cu paltonul si trenciul, cu rochia si fusta, bereta tricotata este recomandata si atunci cand se poarta geaca sau jacheta. Pe scurt, bereta frantuzeasca tricotata si cu mot este mai putin pretentioasa. Bucura-te de ea in fiecare zi si pastreaz-o pe cap chiar si atunci cand ai ajuns la destinatie.

Bereta frantuzeasca cu mot Bereta tricotata cu mot Bereta din lana grena Bereta neagra cu margele

Bereta frantuzeasca pentru tinute retro

Poate ca nu sunt dese diminetile in care te trezesti cu chef sa incerci o noua combinatie vestimentara, te inteleg, eu traiesc un astfel de moment de doua ori pe an. Dar atunci cand se intampla, trebuie sa fii pregatita, sa ai totul la indemana si sa profiti din plin.

Citește și:

Sa fii pregatita inseamna sa ai pe un raft special piese vestimentare si accesorii pe care sa le iei rapid atunci cand vine cheful. Pe acest raft trebuie sa se afle si bereta frantuzeasca, alaturi de alte cateva accesorii retro (cercei, colier, ceas, esarfa, brosa).

Ideal ar fi sa o porti atunci cand porti rochie in clos sau fusta midi plisata, dar se potriveste la fel de bine cu pantalonii evazati (chiar jeansi), bluze oversize si bluze cu umerii goi.

Bereta eleganta

Berete frantuzesti din amestec de lana

Nu-i asa ca si tu simti nevoia unei schimbari in viata ta? Fie ca este vorba de o schimbare de stil, un nou look, o schimbare in casa sau chiar in cariera, sfatul meu este sa nu te grabesti. Incepe cu pasi mici, dar siguri. Daca ai rabdare, vei ajunge la destinatie fara sa intampini prea multe obstacole. Curaj! 2018 abia a inceput! Fa-l legendar!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ivan Statkevych

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.