Setari Cookie-uri

Vitamine pentru par

Parul frumos si lung – unanim apreciat - merge mana in mana cu o serie de vitamine importante pentru sanatatea scalpului, intarirea foliculilor, prevenirea grizonarii premature si regenerare. Afla mai jos care sunt aceste vitamine si ce alimente le contin!

Parul frumos si lung, unanim apreciat, merge „mana in mana” cu o serie de vitamine importante pentru sanatatea scalpului, intarirea foliculilor, prevenirea grizonarii premature si regenerare. Afla mai jos care sunt aceste vitamine si ce alimente le contin!

Parul si transmiterea genelor

Parul este biomaterialul filamentos ce creste din derma prin foliculi. Asa ar defini scurt oamenii de stiinta unul dintre factorii care intregesc feminitatea la nivel primar si reprezinta una dintre cele mai importante „arme de seductie” ale oricarei femei. Aceasta formulare nu este insa doar un cliseu reiterat degeaba de catre toate sectiunile de beauty ale revistelor dedicate femeilor. Parul lung al unei femei semnalizeaza barbatilor, la nivel subconstient, faptul aceasta este sanatoasa si fertila si ar reprezenta un partener apt pentru transmiterea genelor sale ipoteticelor progenituri. Daca poate avea un par atat de lung si atragator, inseamna cu siguranta ca nu are nici o deficienta de vitamine, este intr-o stare de sanatate foarte buna si are resursele necesare pentru a duce eventuala sarcina la capat cu succes. Poate parea un rationam vitamine pentru par ent demn de omul cavernelor, dar aceste porniri instinctuale ne ghideaza existenta mai mult decat am crede.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.