Setari Cookie-uri

Pentru ca se apropie vara: Dieta de vara! 7 KILOGRAME in 3 SAPTAMANI!

Dieta de vara este destul de stricta, insa este nevoie de sacrificiu pentru rezultate rapide, nu-i asa doamnelor?

Parca a trecut ceva timp de cand nu am mai stat de vorba despre o dieta benefica organismului nostru. Pe la noi prin birou miroase deja a vara si sper ca si pe la voi. Pai daca e asa…sa trecem la treaba, zic!
Sa scapam usor si rapid de cateva kilograme in plus pentru ca vine vara si trebuie sa aratm cat mai bine in noul costum de baie.

Dieta de vara, este o dieta adaptata sezonului asa cum ne sugereaza si denumirea acesteia si promite sa ne scape de 7 kilograme in doar 3 saptamani.

Sa vedem ce presupune aceasta dieta:

Prima saptamana

Luni la micul dejun se mananca un ou fiert, un morcov, un ceai verde si o felie de paine prajita. La pranz se va manca pui fiert cu o salata verde, iar la cina o ciorba de legume. Va exista si o gustare ce va consta intr-un iaurt degresat.

Marti la micul dejun bem un ceai negru si o felie de paine prajita. La pranz mancam doi cartofi copti cu verdeata, iar la cina o supa de varza. Gustarea consta intr-un mar verde.

Citește și:

Miercuri la micul dejun putem manca o omleta din doua oua cu o rosie si un castravete. La pranz o salata de ton cu porumb si cina va consta intr-un iaurt degresat cu cereale. Gustarea va fi un iaurt degresat.

Joi incepem cu un ceai negru cu lapte si o felie de paine prajita. La pranz avem o salata de pui, iar la cina o salata de cruditati. Gustarea va fi un fruct la alegere.

Vineri dam startul zilei cu 2-3 felii de sunca presata, o rosie, un castravete si un ceai verde sau o cafea fara zahar. La pranz avem un iaurt degresat cu o felie de paine prajita, iar seara peste la cuptor. Gustarea va consta in cateva capsune.

Sambata incepem weekend-ul cu un ceai negru cu lapte sau cu o cafea fara zahar. La pranz avem pui la gratar cu salata verde, iar la cina paste integrale cu sos de rosii. Gustarea consta intr-un iaurt degresat.

Duminica incheiem saptamana cu un ceai verde, un mar si o banana la micul dejun. La pranz servim vita la gratar cu salata de rucola, iar la cina o inghetata la alegere. Gustarea de astazi va fi un iaurt degresat.

Citește și:

A doua saptamana

Se pastreaza meniul primei saptamani cu precizarea ca trebuie sa schimbati ordinea. Daca unul dintre meniuri va place in mod deosebit il puteti consuma mai multe zile pe saptamana.

A teia saptamana

Se respecta intocmai meniul din prima saptamana. Singura schimbare este cina care va fi aceeasi in fiecare zi si va consta intr-o salata de cruditati: telina, mar, morcov si patrunjel.

Pe toata perioada dietei se va consuma cat mai multa apa. O data pe saptamana sunt premise sucurile proaspete de fructe si ceva dulce.

Nu uitati de miscare. Este foate importanta atat pentru rezultate rapide, dar si pentru un organism sanatos.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.