Setari Cookie-uri

Povestea curei mele de slabire

sau cum am reusit eu sa ma lupt cu kilogramele...

La masa de pranz (nu mi-am fixat ora ca nu puteam din cauza serviciului, dar mancam intre 12 si 14) imi trebuiau doua feluri de mancare: un bol mic de supa sau ciorba (dar nu de porc) si la felul doi o friptura cat jumatate din palma mea (friptura nu trebuia sa fie de porc, de iepure sau oaie, nu carne grasa, nu prajita ci doar la gratar sau cuptor – de cele mai multe ori am mancat peste si pui, rar vita) cu garnitura de legume (nu aveam voie orez sau cartofi la garnitura, nici paste) si o salata obligatoriu, insa tot intr-un bol mic. Dupa care, pana la masa de dupa-amiaza trebuia sa beau minim 2 cani cu lichide, dar nu sucuri, fie apa plata, fie ceai sau lapte.

Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika