Setari Cookie-uri

Decalogul curelor de slabire eficiente

Vine vara si redobandirea siluetei sau mentinerea acesteia se cere din ce in ce mai ipmerios. Asadar cu siguranta vom incerca sa cautam o cura de slabire care sa se potriveasca stilului nostru de viata si totodata sa fie eficienta, rasfind reviste, citind pagini pe internet sau intreband prietenele mai slabute cum de reusesc sa aiba o astfel de silueta.

8. Sa nu mananci ce stii ca nu este sanatos

Pentru a te lamuri am sa fac o lista scurta cu cele mai ravnite si consumate alimente nesanatoase: mezeluri, margarina, prajituri, prajeli (cartofi prajiti), fast-food, snackuri, inghetata, frisca etc.

9. Sa nu uiti de sport

Nicio dieta nu este suficienta daca nu faci sport. Chiar daca reusesti prin dieta sa ajungi la greutatea dorita, totusi organismul, pielea, muschii sunt flasci, atoni, astfel ca imaginea ta nu este foarte frumoasa chiar daca numarul de kilograme indicate de cantar sunt dupa dorintele tale. Trebuie sa te intretii si prin sport, unde mai pui ca fara el nici nu poti duce o viata sanatoasa? Sportul de asemenea te ajuta sa nu ai predispozitie la ingrasare caci creste metabolismul bazal.

10. Sa nu te grabesti

Indiferent de dorintele tale, nu te grabi sa elimini surplusul de kilograme si cand spun asta nu ma refer la intarzierea luarii masurilor in acest sens, ci la numarul de kilograme scazut pe luna. Indiferent de greutatea ta, nu trebuie sa slabesti mai mult de 2 kg pe luna, astfel ca atunci cand iti alegi dieta fii constienta ca cele care promit eliminarea a mai multor kilograme pe luna decat doua nu sunt deloc sanatoase.

Citește și:

Un articol de Iulia DibuSursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole asemanatoare pe Healthy:

Guma care mareste sanii


Zona Zoster

Esti dependenta de terapiile alternative?

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.