Setari Cookie-uri

Scapa de celulita: Trucuri simple si eficiente!

Celulita - unul dintre cei mai mari dusmani ai femeilor!

Pasul 1. Alimentatia

Stiai deja ca prajeala si uleiurile nu fac tocmai bine organismului tau. Acum, insa, va trebui sa fii mai stricta.

Renunta la cinele tarzii (dupa ora 20.00), dar nu mai sari, sub nicio forma, peste micul dejun.

Renunta la cartofii prajiti sau orice alta forma de fast-food, indiferent ca este facuta in casa sau la chioscul din colt: fara chiftelute, fara snitele, fara maioneza, fara saorma, fara pizza.

Renunta la carnea rosie (si nu ma refer la cea „gatita in sange”, ci la carnea de porc si carnea de vita), inlocuieste-o cu cea de pui, de peste sau de curcan.

Renunta la paine si la produsele din faina alba: inlocuieste-le cu cereale integrale, paine integrala, paine graham, paste din grau dur, orez brun.

Renunta la bauturile gazoase de orice fel (apa minerala, sucuri, bere, vin spumos) si la sucurile „naturale” care contin mai putin de 100 % fruct.

Citește și:

Va trebui, si imi pare rau sa iti dau aceasta veste tragica, sa renunti la ciocolata, produse de patiserie si zahar. De acum, mierea este prietena ta.

Consuma cat mai multe fructe si legume (proaspete, fierte sau coapte).

Consuma cat mai multa apa (2-3 litri de apa/ zi): ideal este ca, pentru fiecare 25 de kilograme din greutatea ta sa bei cate 1 litru de apa. Supele consumate peste zi, ceaiurile si sucurile nu compenseaza cantitatea de apa.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.