Setari Cookie-uri

Scapa de celulita: Trucuri simple si eficiente!

Celulita - unul dintre cei mai mari dusmani ai femeilor!

Pasul 3. Metode de salon

Impachetari, masaj, infrarosu – le-ai auzit pe toate, nu-i asa? Ei bine, acestea, toate, functioneaza. Dar nu vor da niciodata rezultate daca sari direct la pasul 3.

O modalitate buna pentru a-ti ajuta pielea sa revina la normal este exfoliantul facut in casa, care are un efect minunat pentru aceasta la exterior, dar care nu intarzie sa lucreze si impotriva celulitei. Exemplu: amestecul de zat de cafea cu ulei de masline; zatul de cafea poate fi inlocuit cu zahar brun sau malai.
Masajul in dus este o alta metoda prietenoasa pielii, neprietenoasa celulicei: o perie de corp sau o manusa pentru masaj, impreuna cu gel de dus pentru tonifierea pielii sau ulei de dus. Maseaza pana simti ca ti se infierbanta pielea, apoi continua rutina dusului.

Cremele anticelulitice nu sunt dintre cele mai evidente ajutoare in lupta ta impotriva celulitei, insa masajul este, iar masajul fara crema poate fi chiar neplacut. Pentru a face miscarile potrivite in timp ce te masezi, poti folosi sugestiile din videoclipul de mai jos.

Citește și:

Razboiul impotriva celulitei a inceput... La arme!

Sursa foto prima pagina: Depositphotos.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.