Setari Cookie-uri

Meditatia, remediu eficient impotriva nefericirii

Conform cercetatorilor de la Universitatea Harvard (SUA), mintea noastra este "plecata" minim 47% din timpul cat suntem treji, exceptie facand perioadele cand facem sex.

In plus, ca parte a actiunilor intreprinse de Centrul Seeds for Happiness pentru promovarea acestei cai de crestere a nivelului personal de fericire, in fiecare dimineata a lunii mai 2011 au loc sedinte matinale de meditatie intre 07.15 si 08.00am. La acestea sunt asteptati toti cei interesati sa practice meditatia, intr-un cadru linistit si primitor, indiferent de nivelul de experienta.

Si, pentru a face accesul si mai usor, intrarea este libera, donatiile catre Centru fiind oricand bine-venite (Seeds for Happiness fiind o asociatie neguvernamentala si non-profit, care se finanteaza doar din donatii si sponsorizari).

Asadar, aceia dintre voi care vreti sa fiti mai atenti, mai prezenti si mai fericiti, sunteti asteptati la Centrul Seeds for Happiness din Bucuresti, str. Fabrica de Chibrituri nr 16, sector 4 (chiar langa autogara Filaret, in imediata vecinatate a parcului Carol). Pentru detalii, scrieti la info@seedsforhappiness.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.