Atentie la alimentele toxice deghizate intr-unele sanatoase. Cum sa le descoperi

Atentie la alimentele toxice deghizate intr-unele sanatoase. Cum sa le descoperi

Mare atentie la produsele pe care le cumparati din supermarket. Par sanatoase, insa sunt incarcate de substante chimice artificiale.

Stim cu totii, alimentele nesanatoase sunt principalul motiv pentru care omenirea e mai bolnava decat oricand. in mod suprinzator, unele dintre acestea sunt considerate lipsite de riscuri, iesind din categoria junk-food deghizate. Retail jobs

De pilda, razboiul pe grasimile saturate contine o capcana. Producatorii au eliminat grasimile din alimente, dar s-au trezit ca acestea nu mai au un gust atat de bun. Prin urmare, multi au adaugat zahar.

Asadar cand cititi pe eticheta sintagma "continut scazut de grasime" sau "fara grasimi" inseamna, adesea, ca sunt produse extrem de prelucrate, incarcate cu zahar. Vin apoi legumele, foarte sanatoase, dar nu toate atractive ca si gust. Multi folosesc pe post de pansament sosurile cumparate, dar acestea sunt pline de zahar, uleiuri vegetale si grasimi trans, alaturi de alte substante chimice artificiale. Cititi asadar ambalajele!

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri