Setari Cookie-uri

Spanacul, leguma care nu trebuie sa iti lipseasca din frigider in aceasta primavara

Primavara este singurul anotimp in care gasim spanac proaspat.

In topul alimentelor de sezon, spanacul este pe locul 1! Asta datorita proprietatlor lui extraordinar de nutritive, dar si datorita faptului ca primavara este singurul anotimp in care il gasim proaspat.

Spanacul este, de asemenea, o leguma cu proprietati curative, fiind considerat un produs medicinal, care contribuie la ameliorarea afectiunilor precum hipertensiune, anemie, acnee, dar si avitaminoza.

Ai un job care presupune ore in sir de stat in faat computerului? Atunci trebuie sa consumi mai mult spanac, asta pentru ca acesta contine beta caroten si luteina, care protejeaza ochii de eventualele probleme care ar putea aparea.

Te confrunti cu hipertensiunea arteriala? Inca un motiv pentru care trebuie sa maresti consumul de spanac! Cu un continut ridicat de potasiu, dar scazut de sodiu, reprezinta o metoda naturala excelenta pentru tratarea hipertensiunii!

Citește și:

Suferi de gastrita? Ai grija ca spanacul sa nu lipseasca din dieta ta, intrucat acesta are proprietatea de a proteja membrana stomacului, fiind aliatul perfect in lupta cu problemele aparatului digestiv!

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Djero Adlibeshe, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.