Setari Cookie-uri

Ce sa mananci la pranz ca sa nu te mai ingrasi niciodata

Pentru principala masa a unei zile va puteti preparea o mancare sanatoasa si indestulatoare, respectand cateva reguli simple si la indemana oricui.

Daca doriti o dieta sanatoasa pentru masa de pranz, faceti tot posibilul sa va feriti de restaurantele de genul fast-food! Ati auzit-o de multe ori, precum si faptul ca tipul acesta de mancare bogata in calorii, zahar si aditivi reprezinta un adevarat camp minat pentru cei care doresc sa aiba o dieta sanatoasa, echilibrata si corecta.

Pentru cei care nu-si vad viata fara o friptura de porc la pranz, dar vor sa incerce o schimbare, iata cateva sugestii si o certitudine: o dieta plina de porcarii va va exploda in fata dupa varsta de 45 de ani. Este o adevarata moda, in statele civilizate, ca angajatii sa-si duca la serviciu pranzuri facute acasa, simple si sanatoase. Pentru principala masa a unei zile va puteti preparea o mancare sanatoasa si indestulatoare, respectand cateva reguli simple si la indemana oricui.

Ar trebui sa includa proteine slabe, carbohidratii sa provina din produse din cereale integrale, iar aproximativ jumatate din farfurie ar trebui sa fie ocupata de legume sau fructe.

Citește și:

Continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.