Setari Cookie-uri

Adevarul despre dieta de slabire bazata pe grupa de sange

Acum 20 de ani, medicul Peter D'Adamo sustinea ca oamenii ar obtine greutatea ideala consumand in functie de tipul lor de sange. Cartea sa a devenit best seller, iar oamenii de pretutindeni si-au revizuit alimentatia.

Potrivit medicului Peter D'Adamo, oamenilor cu grupa O li s-au recomandat alimente bogate in proteine, peste, fructe de mare, cruciferele si uleiul de masline, excluzand cerealele si lactatele.

Cei cu grupa A2 ar trebui sa aleaga fructele de mare, legumele, ananasul, uleiul de masline si soia, nu si lactatele, graul, carnea rosie si fasolea. Pentru grupa B3 erau recomandate legume verzi, oua, ficat si ceai dulce, exclus carne de pui si porumb, iar celor cu AB 4 li s-a indicat tofu, fructe de mare si legume verzi, nu si pui, porumb si hrisca. Regimul nu se limita la dieta.

De exemplu, persoanele cu sange de tip O erau sfatuite sa aleaga exercitii aerobice de intensitate ridicata, iar celor cu sange de tip A li s-a spus sa aleaga activitati cu intensitate scazuta si sa includa meditatia ca parte a rutinei.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto interior si prima pagina: Kiian Oksana Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.