Kudika
8 Iunie 2017

Daca simti ca esti stresata, ca nu te mai regasesti, ca ai nevoie de o pauza sau ca sufletul tau este incarcat de energie negativa, asculta asta. Si lasa ca zenul sa intre in viata ta. 

Acest playlist de meditatie este considerat unul dintre cele mai bune playlisturi pentru energia pozitiva si armonie, melodiile pe care le contine fiind minunate pentru vindecarea sufletului, pentru meditatie, yoga si relaxare.

Hrană pentru suflet: cele mai emoționante 30 de citate despre suflet

Mai jos avem si exercitiul care vine la pachet cu aceste melodii astfel incat sa scapati de stres si sa readuceti linistea in viata voastra.

Stati pe spate si imaginati-va cum corpul vostru se umple de o stare de calm placuta si relaxare. Inchideti ochii si ganditi-va ca sunteti intr-o casuta in mijlocul unei paduri pline de culoare, cu pasari si animale felurite, copaci plini de viata si flori superbe. In departare se poate auzi zgomotul unei cascade.

Nu controlati respiratia, ci doar observati-o. Ea curge ca un izvor calm cu apa curata. Aerul rece pe care il inspirati este incalzit de caldura corpului si se pierde in corp.

Respirati usor si natural. Ganditi-va la viata. Este frumoasa. Lumea este frumoasa, iar voi sunteti o parte integranta a acestei lumi minunate.

Cand sunteti gata sa va intindeti corpul si sa va relaxati muschii, deschideti foarte putin ochii si cu o stare de bine reveniti la realitate.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

sursa foto prima pagina: captura Youtube

9 Semne familiare pe care le experimentezi când găsești locul sufletului tău pe pământ

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: