Acest playlist de meditatie este considerat unul dintre cele mai bune playlisturi pentru energia pozitiva si armonie, melodiile pe care le contine fiind minunate pentru vindecarea sufletului, pentru meditatie, yoga si relaxare.

Fericirea se invata. 4 Pasi pentru a-ti regasi linistea sufleteasca

Mai jos avem si exercitiul care vine la pachet cu aceste melodii astfel incat sa scapati de stres si sa readuceti linistea in viata voastra.

Stati pe spate si imaginati-va cum corpul vostru se umple de o stare de calm placuta si relaxare. Inchideti ochii si ganditi-va ca sunteti intr-o casuta in mijlocul unei paduri pline de culoare, cu pasari si animale felurite, copaci plini de viata si flori superbe. In departare se poate auzi zgomotul unei cascade.

Nu controlati respiratia, ci doar observati-o. Ea curge ca un izvor calm cu apa curata. Aerul rece pe care il inspirati este incalzit de caldura corpului si se pierde in corp.

Respirati usor si natural. Ganditi-va la viata. Este frumoasa. Lumea este frumoasa, iar voi sunteti o parte integranta a acestei lumi minunate.

Cand sunteti gata sa va intindeti corpul si sa va relaxati muschii, deschideti foarte putin ochii si cu o stare de bine reveniti la realitate.

sursa foto prima pagina: captura Youtube

7 semne ca esti un suflet trezit spiritual
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: