Setari Cookie-uri

Aceasta melodie readuce energia pozitiva, armonia si pacea interioara in sufletul tau 

Daca simti ca esti stresata, ca nu te mai regasesti, ca ai nevoie de o pauza sau ca sufletul tau este incarcat de energie negativa, asculta asta. Si lasa ca zenul sa intre in viata ta. 

Acest playlist de meditatie este considerat unul dintre cele mai bune playlisturi pentru energia pozitiva si armonie, melodiile pe care le contine fiind minunate pentru vindecarea sufletului, pentru meditatie, yoga si relaxare.

Mai jos avem si exercitiul care vine la pachet cu aceste melodii astfel incat sa scapati de stres si sa readuceti linistea in viata voastra.

Stati pe spate si imaginati-va cum corpul vostru se umple de o stare de calm placuta si relaxare. Inchideti ochii si ganditi-va ca sunteti intr-o casuta in mijlocul unei paduri pline de culoare, cu pasari si animale felurite, copaci plini de viata si flori superbe. In departare se poate auzi zgomotul unei cascade.

Nu controlati respiratia, ci doar observati-o. Ea curge ca un izvor calm cu apa curata. Aerul rece pe care il inspirati este incalzit de caldura corpului si se pierde in corp.

Citește și:

Respirati usor si natural. Ganditi-va la viata. Este frumoasa. Lumea este frumoasa, iar voi sunteti o parte integranta a acestei lumi minunate.

Cand sunteti gata sa va intindeti corpul si sa va relaxati muschii, deschideti foarte putin ochii si cu o stare de bine reveniti la realitate.

sursa foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.