Setari Cookie-uri

10 Moduri si simple si inspirationale pentru a iti elibera mintea si sufletul

De cele mai multe ori este mai usor sa gasesti scuze pentru ca nu faci anumite lucruri decat sa gasesti motivele pentru care ar trebui sa le faci. 

Iata care sunt cele 10 moduri care te vor ajuta sa iti eliberezi mintea, sa iti schimbi perspectivele si care te vor inspira sa fii cea mai buna varianta a ta.

1. Renunta la atasamente

Potrivit filosofiei budiste, atasamentul este una dintre dintre radacinile tuturor suferintelor. Ne atasam de tot felul de lucruri, iar acestea ajung sa ne retina, sa ne ia fericirea, sa ne faca sa suferim. Insa ne putem detasa de orice lucru.

2. Renunta la vinovatie

Vinovatia nu are absolut nicio putere pozitiva. Gandeste-te - ce ar putea rezolva vinovatia? Te tine pe loc, gandindu-te la trecut si incarcandu-ti sufletul cu tristete si durere.

3. Renunta la gandirea negativa

Gandurile pesimiste si atitudinea negativa te mentin blocata intr-o aura intunecata, care influenteaza tot ce faci. Este o linie periculoasa de urmat. Afla ca gandurile influenteaza lumea din jurul tau.

Citește și:

4. Renunta la autocritica

De multe ori tu esti cea care creeaza problemele. Ajungi sa te critici cu cele mai bune intentii, insa depasesti limita acceptabila. Critica se transforma apoi in mesaje dezinteresante. Scapa de aceasta si invata sa fii buna si blanda cu tine.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.