Setari Cookie-uri

10 Moduri si simple si inspirationale pentru a iti elibera mintea si sufletul

De cele mai multe ori este mai usor sa gasesti scuze pentru ca nu faci anumite lucruri decat sa gasesti motivele pentru care ar trebui sa le faci. 

5. Renunta la prejudecati

Prejudecata iti limiteaza oportunitatile de a te conecta cu oamenii din jurul tau. Scapa de aceasta si vei vedea schimbari pozitive in viata ta.

6. Renunta la dorinta de a primi aprobare de la alte persoane

Nu ai nevoie de aprobarea nimanui. Acesta este un comportament care demonstreaza ca esti in cautare de atentie si care iti ameninta increderea in propria persoana si autenticitatea.

7. Renunta la atitudinea "O sa ma ocup maine"

Aceasta este o tactica a subconstientului tau care incearca sa te impiedice sa iti indeplinesti sarcinile importante. Incearca sa fii constienta de acest lucru atunci cand te gandesti sa amani o sarcina. Inceputul este cel mai dificil.

8. Renunta la gandurile anxioase

Gandurile anxioase se nasc din teama noastra de necunoscut si de incertitudinea cu privire la viitor. Gandul ca se poate intampla ceva neplacut nu este decat o idee ireala pe care ne-am creat-o. Intreaba-te "Acest gand se bazeaza pe dovezi reale?"

Citește și:

9. Renunta la lucrurile inutile.

Nu iti aglomera viata si sufletul cu obiecte inutile. Renunta la acestea si simplifica-ti mediul de lucru si de viata.

10. Renunta la ceasul care ticaie

Timpul este una dintre cele mai mari surse de stres. Ei bine, nu timpul, ci perceptia noastra despre el. Uneori suntem inrobiti de conceptul de timp chiar si in momentele in care ne petrecem timpul liber. Acest lucru ne mananca libertatea si spatiul nostru. Trebuie sa invatam sa petrecem anumite momente fara constientizarea constanta a timpului.

foto interior si prima pagina: Lightsprin Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.