De ce cei mai puternici oameni din lume au sufletul obosit?

De ce cei mai puternici oameni din lume au sufletul obosit?

Inteleg ca e greu. Este dificil sa tii pasul cu tot ce se intampla in jurul tau. Dar esti atat de puternica. Pentru ca in timp ce ai toate aceste ganduri si te simti atat de singura, continui. Si niciodata nu te opresti.

De multe ori, un suflet trist si obosit este vazut ca o slabiciune. Ca un subiect tabu despre care nu trebuie vorbit. Ca ceva cu care sa iti fie rusine.

foto interior si prima pagina: Tanya Shatseva Shutterstock

Insa aici este secretul - esti mult mai puternica decat crezi ca esti. Esti mult mai puternica decat sufletul tau obosit, decat anxietatea care te-a ranit.

Esti mai mult decat un dezechibru in mintea ta. Esti mai mult decat atacurile de panica care nu te lasa sa te ridici din pat. Esti mai mult decat gandurile intruzive si "cum ar fi daca...". Esti mai mult decat crezi tu ca esti.

Sufletul tau are nevoie de atentie. Nu este o slabiciune sau ceva ce trebuie ascuns de cei dragi. Sufletul tau este cel care defineste propria perspectiva asulra vietii tale si cum te vezi pe tine insati.

Inteleg ca e greu. Este dificil sa tii pasul cu tot ce se intampla in jurul tau. Dar esti atat de puternica. Pentru ca in timp ce ai toate aceste ganduri si te simti atat de singura, continui.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri