Setari Cookie-uri

Melodia pe care sa o asculti cand esti stresata

Melodia de mai jos este considerata una dintre cele mai linistitoare si frumoase melodii din intreaga lume. Piesa este compusa de Leo Rojas si a strans vizualizari din intreaga lume.

"Nu-ti face griji! Fii fericita!"... nu este asa de usor. Stiu. Cu problemele cotidiene, stresul, viata aglomerata pe care o avem, tot mai multe persoane par sa sufere de anxietate si nu reusesc sa se relaxeze. Daca si tu esti in aceasta stare si mintea nu te lasa sa te odihnesti nici macar noaptea, atunci ai ajuns fix acolo unde trebuie.

"De ce mi s-a intamplat asta?", "Ce va crede lumea despre mine?", "Ce vor altii de la mine?", "Cum imi voi plati datoriile?"... acestea sunt unele dintre cele mai populare intrebari pe care si le pun oamenii care sufera de anxietate.

Nu trebuie sa traiesti cu astfel de griji. Poti invata cum sa ai incredere in Univers si sa iti linistesti mintea angoasa. Puterea este in mainile tale.

Iata cativa pasi simpli pentru a scapa de anxietate si a iti elibera mintea:

Citește și:

1. Aminteste-ti ca nu trebuie sa fii buna in toate;

2. Opreste-te din a face o mie de lucruri deodata;

3. Opreste-te din a evita lucrurile care nu iti plac;

4. Asuma-ti responsabilitatea asupra vietii tale;

5. Respira;

6. Mediteaza;

7. Gaseste o pasiune care te relaxeaza;

8. Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le poti controla;

9. Inconjoara-te de oamenii dragi din viata ta.

Melodia de mai jos este considerata una dintre cele mai linistitoare si frumoase melodii din intreaga lume. Piesa este compusa de Leo Rojas si a strans vizualizari din intreaga lume, majoritatea oamenilor care au ascultat-o spunand ca este "oaza lor de liniste si de pace."

Da PLAY si relaxeaza-ti sufletul.

Image by Stefan Keller from Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.