Setari Cookie-uri

Cum iti poti vindeca trupul cu forta gandului

Cuvintele au numeroase puteri. Cuvintele pot rani oameni si pot vindeca oameni. Cercetatorii au descoperi ca acest proces nu este unul metaforic, ci 100% real. 

Odata ce totul functioneaza bine, orice altceva va fi intr-un perfect balans.

Cum putem dezvolta acest dialog intern cu noi insine? Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a beneficia de puterea cuvintelor:

1. Fii blanda cu corpul tau. Celulele tale sunt profund constiente de emotiile pe care le-ai experimentat si acestea vor raspunde in functie de modul in care interactionezi cu ele.

2. Fa-ti corpul constient de dorinta ta de a crea un echilibru. Daca nu te simti bine, nimic nu iti iese asa cum iti doresti si simti ca nu iti gasesti locul in aceasta lume, inseamna ca trupul tau trece printr-un fel de dezechilibru. Asigura-te ca trupul tau coopereaza si cu siguranta lucrurile se vor schimba.

3. Ofera-i timp corpului tau. Majoritatea persoanelor devin extrem de nerabdatoare cand nu se simt bine. De aceea, uita cea mai usoara solutie pentru a isi reveni - o solutie pentru a iesi din aceasta situatie: sa aiba rabdare. Corpul tau are nevoie de timp pentru a isi vindeca ranile.

Citește și:

Arta vindecarii corpului prin puterea gandului te va ajuta sa intri in conexiune cu tine, sa te redescoperi, sa iti schimbi viata. Nu iti vei vindeca doar corpul, ci acest proces va avea un efect incredibil si asupra sufletului tau. Vei deveni o persoana mult mai fericita; te vei simti intregita si completa in interiorul tau.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.