Setari Cookie-uri

Cum iti poti vindeca trupul cu forta gandului

Cuvintele au numeroase puteri. Cuvintele pot rani oameni si pot vindeca oameni. Cercetatorii au descoperi ca acest proces nu este unul metaforic, ci 100% real. 

Alo, corpul? Aici sufletul!

Cuvintele au numeroase puteri. Cuvintele pot rani oameni si pot vindeca oameni. Cercetatorii au descoperi ca acest proces nu este unul metaforic, ci 100% real.

foto interior si prima pagina: TeodorLazarev, Shutterstock

Un cuvant creeaza o anumita imagine in mintea noastra si aceasta imagine provoaca un raspuns fiziologic real. Ce incerc sa va spun este faptul ca poti vorbi cu corpul tau.

Acest lucru are sens logic daca analizezi situatia si stai sa te gandesti putin. Toti stim de cat de important este sa avem o atitudine pozitiva, insa foarte putine persoane reusesc sa inteleaga cat de important este acest lucru pentru nu doar pentru starea noastra de spirit, ci si pentru sanatate.

"Cel mai rau dusman al tau nu-ti poate dauna ca propriile ganduri nepazite. Dar odata stapanite, nimeni nu te poate ajuta la fel de mult, nici macar tatal sau mama ta." - spunea Buddha

Citește și:

De cele mai multe ori uitam importanta dezvoltarii unui dialog cu corpul nostru. Ne implicam atat de mult in solutiile externe incat uitam ca putem rezolva singuri majoritatea problemelor noastre.

Este important sa ne ascultam trupul, sa il intelegem si sa il ajutam atunci cand sufera. Dialogul cu acesta trebuie sa fie unul continuu, nu din cand in cand. Diverse practici de yoga si meditatie sunt premisele acestei idei; ele functioneaza pe ideea de a iti curata corpul si mintea de toate gandurile negative.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.