Setari Cookie-uri

Cum sa iti antrenezi creierul sa gandeasca pozitiv?

Creierul uman produce aproximativ 70.000 de ganduri pe zi. In mod clar, creierul tau va gandi ca esti constient de acest lucru; daca petreci doar cateva minute pentru a iti analiza gandurile s-ar putea sa fii surprinsa de cat de negativa poti fi.

3. Foloseste o aplicatie

In societatea de astazi exista o aplicatie pentru tot - inclusiv pentru gandirea pozitiva. Verifica aplicatiile disponibile pe sistemul de operare ale telefonului. Sau, in cazul in care preferi metoda clasica, scrie un biletel catre tine cu un mesaj frumos, lipeste-l seara inainte de culcare pe usa de la intrare astfel incat sa fie ultimul lucru pe care il vezi cand pleci la birou a doua zi.

Un lucru atat de marunt iti va face ziua mai frumoasa.

4. Transforma un gand negativ intr-unul pozitiv

Toti avem un gand care ne domina mintea. Pentru unii, poate fi vorba de cele 10 kilograme cu care ne luptam sa le dam jos. Pentru altii, poate fi despre problemele financiare. Ia aceasta problema principala si transform-o intr-o afirmatie. In loc sa te concentrezi asupra acelor 10 kilograme in plus, spune-ti "Sunt frumoasa asa cum sunt eu.". Nu, nu vei scapa ca prin minune de aceste kilograme, insa iti va oferi incredere in tine.

Citește și:

5. Fa o lista cu lucrurile pentru care esti recunoscatoare

Intr-o zi ia-ti cateva minute si scrie 5 lucruri pentru care esti recunoscatoare. Un nou telefon? O rochie pe care ti-ai luat-o recent? O vacanta la munte? O carte buna? Nu trebuie sa fie lucruri importante - de fapt, lucrurile marunte sunt cele care fac diferenta.

O astfel de lista iti poate schimba starea de spirit si te poate ajuta sa te concentrezi asupra pozitivului din viata.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.