6 Obiceiuri rele care iti distrug sanatatea mintala

6 Obiceiuri rele care iti distrug sanatatea mintala

Cu cat iti concentrezi energia mai mult asupra lucrurilor care se intampla in lume, cu atat vei avea mai putina energie pe care sa o concentrezi asupra ta.

4. Uiti sa notezi

Incercarea de a pastra o lista cu taskuri doar in cap este un obicei care poate provoca un dezastru starii tale mentale. Nu iti tine creierul intr-o stare de turbulenta; in schimb, scrie totul intr-o agenda pe care sa o iei cu tine tot timpul sau intr-o aplicatie de productivitate pe telefon.

5. Mananci alimente nesanatoase

Nu degeaba se spune ca esti ceea ce mananci. Creierul si intestinul sunt legate direct, motiv pentru care obiceiurile alimentare sanatoase inseamna un creier sanatos. Bunele obiceiuri alimentare incep de dimineata - energia pe care o iei din mancarea de la micul dejun stabileste standardul pentru ziua pe care urmeaza sa o incepi.

6. Nu acorzi atentie

Nu ignora obiceiurile bune pe care le-ai inceput. Mentinerea acestora este la fel de importanta ca renuntarea la obiceiurile proaste. Fa in continuare lucruri bune pentru tine... si vei ajunge acolo unde iti doresti sa ajungi.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri