Crenvurstii vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime – carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.
In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si “mezelurile”, din cauza continutului mare de “E-uri” sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.
foto interior si prima pagina: iprachenko, Shutterstock
Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoaaă este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.
Medicii atrag atentia ca anumite produse sunt de post doar cu numele, pentru ca pe eticheta se regasesc ingrediente “de dulce”. Exista unele tipuri de cascaval din soia care contin cazeina (proteina din lapte care contribuie la coagularea acestuia).
Singura solutie ca sa nu fiti pacaliti de comercianti este sa verificati foarte atent eticheta. Ingrediente precum cazeina, derivat de ou, zer, praf de zer nu au ce sa caute intr-un produs de post.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Cea mai bună mască de păr acasă - Rețete și sfaturi pentru îngrijirea părului
- Simptome sarcina: primele semne și cum să recunoști ca ești însărcinată
- 7 din 10 români declară că pun accent pe alimentația sănătoasă, însă doar jumătate citesc frecvent etichetele produselor
Continuarea pe Realitatea.net