Setari Cookie-uri

Cele mai nocive produse de post

Crenvurstii vegetali, pateurile si salamul de soia sunt doldora de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime – carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu. 

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si “mezelurile”, din cauza continutului mare de “E-uri” sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.

foto interior si prima pagina: iprachenko, Shutterstock

Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoaaă este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.

Medicii atrag atentia ca anumite produse sunt de post doar cu numele, pentru ca pe eticheta se regasesc ingrediente “de dulce”. Exista unele tipuri de cascaval din soia care contin cazeina (proteina din lapte care contribuie la coagularea acestuia).

Singura solutie ca sa nu fiti pacaliti de comercianti este sa verificati foarte atent eticheta. Ingrediente precum cazeina, derivat de ou, zer, praf de zer nu au ce sa caute intr-un produs de post.

Citește și:

Continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.