Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre dieta daneza

Rezultatele dietei daneze variaza de la persoana la alta – in functie de modul de reactie al fiecarui organism la diferite mancaruri.

Dieta daneza este o dieta severa cu o alimentatie restrictiva care poate fi reluata la fiecare sase luni fara a destabiliza metabolismul, sustin specialistii in nutritie.

foto interior si prima pagina: Timolina, Shutterstock

Potrivit specialistilor, aceasta cura promite pierderea a sapte kilograme pe saptamana. Dieta daneza dureaza 13 zile si garanteaza pierderea a 9-12 kilograme insa, pentru ca este saraca in kilocalorii, persoanele care doresc sa tina acesta dieta au nevoie de acordul medicului inainte de a o urma.

Rezultatele dietei daneze variaza de la persoana la alta – in functie de modul de reactie al fiecarui organism la diferite mancaruri.

Ziua 1: La micul dejun se bea o ceasca de cafea indulcita cu un cub de zahar. La pranz se mananca doua oua fierte impreuna cu 380 grame de spanac si o rosie. Cina va fi compusa din 200 de grame de friptura de vita, precum si o salata verde proaspata cu ulei de masline si zeama de lamaie.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.